Új hozzászólás Aktív témák

  • Sza_Sa

    senior tag

    Győr vonalon két szervizzel van kapcsolatom

    Molnár Győr és Csorna: nagyon gyenge szerviz minőség, viszont olcsó. Az olajcsere 4l-es 5w30 dobozos olajjal, szűrővel 20.000ft alatt. Viszont nem ismerik a nyomatékkulcsot, annyira meghúzták a leeresztőcsavart. Én bezzeg ismerem és használom...Meg persze a feltöltési mennyiséget sem, nekem is beleöntötték kb. a teljes flakont, nekem kellett leengedni belőle. Most is a maximum jelzés felett van, de legalább csak minimálisan.
    Illetve volt egy klíma problémám is, a két zóna nem fújt egyforma hőmérsékletet. Ezt sem tudták megcsinálni, még fényérzékelőt is cserélni akartak. Persze nem engedtem nekik, hogy hozzányúljanak. A másik szerviz megoldotta 1 nap alatt.

    Stabil Győr Fehérvári u. : Egy csöppet drága, az olajcsere szűrőkkel 45.000ft körül van, bár az ár nehezen összehasonlítható, mivel itt levegőszűrőt is cseréltek volna. Hordós olajból dolgoznak amit a saját szememmel láttam, voltam benn a raktárukban. Rendesen matricázott gyári olaj, nem hinném, hogy ezzel trükköznének. A szervizvezetőt ismerem, jó srác, nem csalnának ilyennel, de ha igen, megmondaná, hogy ne vigyem hozzájuk. És használnak nyomatékkulcsot, és könyv nélkül tudták a leeresztőcsavar meghúzási nyomatékát, ami alap egy szervizben.

    "Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."

Új hozzászólás Aktív témák