Új hozzászólás Aktív témák

  • roberto211

    őstag

    válasz szabonagyur #30477 üzenetére

    Befejeztem a vitat. Én se nem mondtam azt hogy én vagyok egy F1 pilóta ez leginkább 2vel előttem szólónak szól ,mumayerkedesbol rég kinottem de erre mondjak mindenki magából indul ki ..

    Mitől forrósodik fel én se tudom. Megnézetem ezt is szerelovel. Egy szóval nem mondtam mindenki más a hülye csak itt látatlanban is ha hozza szól vki vmihez szinte arad belőle a nagyon nagy vezetéstudomány ugy hogy én nem fikaztam mivel nem LÁTTAM hogy vezet így nem is tudhatom. Az h írásból mi jön le egy dolog. De tudom itt mindenki jobban vezet másiknál megszoktam.

    Anno anno .... anno h azt mondtam h M1 csak menjen akkor azt hittem az ezres swiftrol 8hó tapasztalattal h rakéta ma meg rájöttem h nem is megy az a papír swift kivéve a 16v meg a Gti. Te is voltál fiatal biztos.

    Nem újdonság nálam ez a fajta swift mivel anyámnak is ilyen van kb 2eve ;)

    Air: Ha tudsz vezetéstechnikai tréninget intézni nagyon szívesen elmegyek szerencsére vannak jó gumik hozza ha nincs akk veszek. Nem gondolom magam mumayernek mivel tudom felismerni mai napig a hibákat h mit hibázok.. Ez az "úgy tűnik ". Őszinte leszek. Lesz*rom h sokaknak hogy tűnik ;). Majd ha ismernek s látják Koránt sem ez a valóság és csak néha játszogatok akkor rájönnek semmit nem ért a következtetésuk. De mondom. Írj egy arat privátban egy treningre s szívesen elmegyek ;)

    [ Szerkesztve ]

    Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

Új hozzászólás Aktív témák