Új hozzászólás Aktív témák

  • Tom1939

    őstag

    válasz Kornel #29257 üzenetére

    Hát a suzuki nem egy nagy visszahívós brigád. A swift váltóügye (kis alkatrész miatti gondok), meg az abs kocka (igaz ahhoz kellett a nem rendes karbantartás is, de más márkáknál azért nem nagyon volt ilyen)...

    Ez ok, elfogadtam hogy ilyenek. Ezért vagyok ideges hogy visszahívásról hallok. Akkor azért nagy gond lehet. Ezért akarom tudni mirről van szó, számomra 2 fő irány van ebben:

    1. Valami kritikus de könnyen javítható hiba (ez meg ez a vezeték szigetelés nem jó, és ezért ez meg ez történhet stb.). Ebben az esetben nincs gond, elhiszem hogy javítani tudják.

    2. Szintén kritikus hiba, csak nem egyszerűen javítható (mégiscsak nagyon kokszosdik a turbó benzines, kicsit állítunk a paramétereken hátha jó lesz, vagy a turbó maga valamiért problémás kicsit át kellene tervezni stb.). Itt én nem rendelek (bár bajban leszek mi legyen akkor helyette).

    Szóval félek egy nagy tétes sumákolástól (sorozatgyártásban lévő kiugróan sikeres modelnél egy súlyos hiba nagyon fájhat a gyárnak, itt simán beleférhet egy csak gariidőig kibírja megoldás).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák