Új hozzászólás Aktív témák

  • roberto211

    őstag

    válasz tboy93 #27530 üzenetére

    Ugye.. Ne is mond... Úgy hiányzik, mint az állat. Megvette valami Érdi nő és a stop shop parkolóban szoktam látni, hátul gyerekülés még látni a polír "nyomait" mert ugye még munez polírozta fel kb tükörre 2 éve , a festék se kopott le a felnikről.. Mindig megszokam állni és nézni.. Tudom nem egy nagyértékű meg hhűűűdeszuper autó de bazze, behoztam golf 3 at nem találtam meg benne magam így nem is helyeztem forgalomba, 1.4 szívó lomha szar is volt meg talán kényelmetlenebb mint a suzukim.
    Behoztam most a corsat ebbe 100-150km-t lelehet vezetni de utána már necces, plusz talán még annyira sem érzem magam biztonságba mint a suziba.. nem a kasztni miatt hanem maga az üléspozíció, a tülrök és egyebek miatt. Meg mindig minden aoróság előjön.. Most lehet aki német autón nevelkedett ezek apróságok de engem ezek az apróságok is úgy felb@sznak hogy valamelyik nap már megakartam rugd*sni. :D Én megszoktam az ezredes gls-embe h télen nyáron beülök, hiba nélkül indul és megy, és elvisz mindenhova..
    Na ez is elvisz meg segített a sz@rba de annyit nem ér h forgalomba helyezzem.

    Most nézegettem hahun szoktak lenni jók ezresbe(nekem csak az kell valahogy az ezres engem megragadott ;] ) ha itt nem lesz akkor meg hozok egyet normál áron... Ami patika , kintről..

    Vagy lehet megkeresem a tulajt és visszavásárolom tőle.:D

    Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

Új hozzászólás Aktív témák