Új hozzászólás Aktív témák

  • Doze

    aktív tag

    válasz Davebowman #18816 üzenetére

    Ha az előző tulaj átírta a gyári kódot... akkor nem tudsz mit tenni. Nekünk is volt ignis, és ugyan ez volt a baj. :((( Lemerült az aksi, vagy a saru le lett véve már nem tudom, de a rádió az nem ment. Vinni kellett márkaszervizbe, ott kihúzták félig a rádiót, leolvasták a szériaszámát, és az alapján megkértek a gyárból a "factory" kódot, ami olyan mint a PUK-kód telefonnál. Az a baj hogy ez a művelet jó 8-9 éve is 12K-huf volt.

    tomi5244 DRL szerintem már széria, mert 2012-től eu-s határozat van hogy az új autókat már csak ezzel lehet eladni, + ezzel egy időben a TPMS (keréknyomás ellenőrzés) is kötelezővé tették.

    Talán úgy van hogy 2013. jan 1-től Minden új fejlesztésű autóra kötelező, a többi már gyártásban lévő autóra talán +1 türelmi időt adtak.. De pl a facelift úgymond új széria, és abban így már kötelező.

    roberto211 Ne tévesszen meg, a legtöbbje céges.... pl felénk a polgárőröknek S-cross-t vettek. Skodákat meg tényleg csak cégek veszik kilószámra. A statisztikák alapján a "magán" eladásokat a Duster vezeti, de jön fel új Vitara is, meg a Mazda is kelendő.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák