Új hozzászólás Aktív témák

  • Reaper

    őstag

    Úgy néz ki itt mindenkinek tetszik az új Vitara. Voltam megnézni egyet, kívülről szerintem is jól néz ki, pláne hogy én az alapmodellt láttam, és azon normál fekete hűtőrács van, nekem a műkróm az elég bazári, de ezt azért meg lehet oldani. Beülve már más volt a helyzet, nekem őszintén elég nagy csalódás volt. Szép minden, távolról, de a műanyagok, hát, tudom én hogy ennyiért mit várok, de akkor is. A középkonzolon az óra helye nekem a fillérb*szás kategória. Most komolyan nem tudták megoldani, hogy legalább rendelhető extra legyen az óra, és ne azt a vakdugót nézegesd, ez nagyon bosszantott. A legdurvább mégis az volt, amikor beültem hátulra. Az ajtó panel 1 szép nagy fröccsöntött, feketére fújt joghurtos pohár műanyag. Kérdezem a kereskedőt, hogy ez így néz ki a magasabb felszereltségben is? Azt mondta igen. Azóta mondjuk néztem teszteket, ahol a fullos volt nagyító alatt, ott azért szebb, tehát a kereskedő nem volt vele tisztában, de ez a slaggal mosható belső nagyon nagy csalódás volt. Csak elég volt visszaülni a Swiftembe, és legalább van rajta kárpit, a műanyagok közt is van puha, stb.
    Persze be kell vallanom, hogy régen néztem új autót szalonban, a kereskedő szerint, most minden újdonság ilyen anyagokkal dolgozik, ami nem prémium, de ez annyira csalódás volt, hogy a tesztkör már nem is érdekelt. Hiába a szuper műszaki tartalom, de nem tudom elfogadni, hogy egy 6milliós autóban (engem a GLX 4wd benzines érdekelt) ilyen anyagokat használjanak.
    Nem flémelni akarok, nem is trollkodni, egyszerűen ez kikívánkozott belőlem, és azért nagyon várom majd amikor valaki innen vesz egyet, és megosztja az élményeket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák