Új hozzászólás Aktív témák

  • roberto211

    őstag

    válasz Davebowman #18276 üzenetére

    Wagonr t felejtsd el ha nem 1-2 évre tervezel persze.. Eljárt már felette az idő kicsit...Meg egy normális wagonr 500, 750 körül meg már ignist lehet kapni..

    Tehát ignis vs swift?

    Városi közlekedésre tökmindegy melyiket választod mindegyik megállja a helyét városban..
    Ignis magasabb ,955 kg Swift meg alacsonyabb (de nem alacsony úgy ahogy te gondolod) és 1030 kg..

    Ignis ugye magas de cserébe nem is olyan stabil,mint pld egy swift.. Ignis szeret azért dőlni erre arra míg a swift II nem annyira..Ez persze nem azt jelenti,hogy felborulsz a kanyarban de nem annyira stabil mint a swift... Futóműve tartós de pattogós..Tapasztalat mivel muternak ilyen van, nővérem exének meg ignise volt 8 évig.

    Ha jól tudom( ha nem akkor a többiek kijavítanak ) akkor ua a motor van bennük m13a,m15a,m16a(swift sport) megbízhatóak, 3 ezerig ilyen nagypapa feel, 3000 körül viszont megindul rendesen egészen 6500 ig kb.. Tehát menetdinamikával nem lesz gond feltéve ha nem 1500-2000 nél váltasz. :D

    Fogyasztás: Normál használat mellett abszolút elviselhető pld 1.3 swift 5-7 l között szokott enni, Ignisé is kb 6-7,5 körül volt... Ha sűrűn tolja neki az ember megeheti a 8,5 öt is..

    Swift II beltere szerintem modernebb, szebb mint ignisé, több légzsák is van már benne(felszereltségfüggő) én úgy vettem észre,hog kicsit dinamikusabb is, akkor stabilabb jobban elnyeli az úthibákat, halk.. Akkor ezeknek már törésük is jobb. Ignis magasabb, némelyik alkatrész olcsóbb hozzá mivel öregebb, szerintem városba a parkolás is könnyebb vele de minden autónál meglehet ugye tanulni..

    ignist már 750ért lehet kapni teljesen jót , swift viszont olyan 850-900 tól kezdődik(vagy ha szerencséd van akkor ennyiért kapsz már jót is ) a jól felszereltek.. Amibe 8 légzsák,stb van.. Mérlegelj aztán dönts ezek alapján (is) :)

    Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

Új hozzászólás Aktív témák