Új hozzászólás Aktív témák

  • roberto211

    őstag

    válasz Kornel #17411 üzenetére

    "ennyiért veszel mondjuk egy fullos fluance-ot, ami méretben és kényelemben is messze veri a suzukit"

    De megbízhatóságban,dinamikában, anyagi költség és fenntarthatóságba meg nem.. Ez a "10ezrenként cserélsz olajat benne oszt annyi" nem hiszem,hogy nagyon kivitelezhető ez franciáknál és mondom úgy,hogy anyámnak francia autója van(scenic).. Kia-t meg én szvsz nem vennék. Lehet besokalltál a suzitól mert 3 is volt de nem tudom.... Szerintem nem árazza túl az autóit.. 3 körül eltudsz hozni tőlük egy s-cross "crossovert" 0km-en zsír újonnan úgy,hogy te indítod be... Szerintem nem rossz vétel.. És nekem ráadásul nagyon tetszik is kívül-belül... Swift újonnan 2 körül van.. Akkor mi itt a gond? Ennyiért max fapados renaultot(dacia) veszel újonnan..

    Én még 4 millióért is suzukit vennék valószínűleg.. Ahol elgondolkoznék az 5 fölött.. Igaz ez az első suzukim, de sx4 1.6on tanultam vezetni tehát 500km-t lenyomtam azzal is, swifttel járkálok most egyedül,ignisbe is ültem párszor.. Rossz meglátásból néztem a suzukikra ugye ha a társadalom ezt pumpálja feléd akkor mit is várhat az ember de belevágtam és nem bántam meg.. Ezért mondom azt,hogy a következőm is az lesz valszeg (sx4 1.6 vvt)..

    Kia meg csak most vágott fel utóbbi időkben.. Ha nem lenne suzuki akkor hondakon ,toyotán,mazdán gondolkoznék még el.. Új autót venni meg sztem hülyeség.. Inkább egy fullos használt kicsit piaci ár fölött mint egy alap új magas áron.

    Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

Új hozzászólás Aktív témák