Új hozzászólás Aktív témák

  • divot

    veterán

    válasz radirpetya #1736 üzenetére

    Képek nincsenek, mert vasárnap óta zuhog az eső, és napfényben szeretnék csilli-villi fotókat készíteni.

    Tapasztalat 400km után...
    Szóval nagyon nehéz volt megszokni (főleg rutin nélkül), hogy a kuplung igencsak magasan fog. Ennek az lett a következménye, hogy állandóan rallisan indultunk el, mert még javában fogott a kuplung, miközben már nyomtuk a gázt. Aztán kiderült, hogy jó ez így, mer a motor szándékosan alul van nyomatékosítva, vagyis 2000-es fordulatig gyöngécske, hogy a forgalmi dugóban araszolgatva ne fogyasszon sokat. Így azt már most boritékolhatom, hogy kétféle új Swiftes lesz az autakon: azok, akik megszokták a nyugodt, csöndes, békés, öreges autózgatást, és ezért elég lassacskán fognak tötymörögni a városban, illetve a pörgetősök, akik viszont mint a villám... :DDD Én kezdek ide tartozni, nagyon élvezem, hogy eddig mindenkit sikerült a zöldnél állva hagyni. :)
    Nem is tudom mit mondjak, nagyon rendben van az autó, eddig aki beleült, és ment egy kört a baráti, rokoni körből, az mind meg volt lepődve, hogy mennyire nem suzukis. ;)

    Szerk: Ja, és a legfurcsább az, hogy bárhova megyek, megbámulnak az emberek. Ami azért nem egy tipikus suzukis fíling. :DDD

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák