Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
oriic, koszi, hogy jatszottal vele! Igy nekunk mar nem kell.
-
veterán
A játék nem is érdekel... viszont erre felkaptam a fejem: "Imádtam a Borderlandseket, a The Divisionöket, az Outriderst, a fél életemet a Destinykben töltöttem szóval valami hasonlóban reménykedtem most is."
Én is imádom a borderlands szériát, mindegyiket végig toltam, de nem találkoztam sok hasonló játékkal. Van 2022-ből, vagy 2023-ból olyan játék aminek azért nem fos a grafikája és hasonló, mint a borderlands széria? -
félisten
Szar fanfiction, ráadásul azok az emberek akik az Arkham trilógiát csinálták, rég leléptek.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
markknight
veterán
válasz Plazmacucci #4 üzenetére
Ugyanazok az emberek írták a történetet, ezt twitteren is mondták. Ráadásul senki nem mondta egy szóval sem, hogy a jelenlegi állapot úgy marad ahogy még ha a multiverzumot be is hozták. Valszeg a Liga úgy ahogy van vissza fog térni, tudják ők is, hogy másként nem lehet az Arkham Univerzumot lezárni.
Egyébként engem szórakoztat a játék, főleg meló után leülni és kicsit aprítani az ellent, kérdés meddig fog lekötni huzamosabb ideig. A cinematicok, a humor meg a szinkron nekem nagyon rendben volt, meg azok az apróbb utalások amikre senki nem figyel, de Arkham játékokban figyeltek, megvan itt is. Minimum háromszor ilyen hosszúnak kellett volna lenni a main story-nak, de szerintem ezt az ütletpolitika miatt 30%-on elvágták.
A játékmenet része, pedig nem tudom biztos én vagyok a hülye, de roppantul szórakoztat. Robbanások, eszetlen lövöldözések, jó a gunplay.
[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
válasz markknight #5 üzenetére
Ugyanazok írták? én nem tudom, csak azt, hogy valami oknál fogva az írói csapat részese volt a Sweet Baby Inc., a lehető leg- wokeabb, feminacibb és férfigyűlölő csapat period.
Az UI elemek és effektek borzalmasak, kb mindent kikapcsolva végre látsz is valamit a gameplayből.
A gunplay jó? Hát oké, ez szubjektív de akkor nagyon sajnálom ha eddig, ezek szerint, még ennél is pocsékabb mechanikájú játékkal játszottál csak.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
markknight
veterán
válasz AsakuraDave #6 üzenetére
Nem tudom, játszottam Apex-szel sokat, COD-dal is, de kb ugyanazon a szinten tetszik a lövölde rész mint Apexbe. Meg vannak ugrabugrák, skillek, gránátok.
-
ldave
félisten
válasz markknight #7 üzenetére
Értjük, nincsenek nagy igényeid. Semmi baj.
A Slime draws near! Command?
-
félisten
-
AsakuraDave
őstag
válasz markknight #9 üzenetére
Végre egy, a woke kultúrát megtestesítő játék, már csak azért megveszi valaki, az amúgy tök reális 70€/$ áron, hogy leírhassa, hogy ez a világ legjobb dolga, amúgy a játék első 1-3 órája nem borzalmasan szörnyű ezért is lehet pozitív sok értékelés, de ha kicsit utána is járnál a dolgoknak, akkor látnád, hogy alig vette meg ember Steamen a játékot és már ezer fő sem játszik vele míg Arkham Knightot most is 2000+ fő tolja Steamen, addig ezt a csodát 200 fő
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Dorzolamid
csendes tag
Game pass-ba jó lesz ez, mint a Gotham Knights.
-
montana92
csendes tag
Izé, számomra is gagyi a játék, de miért lesz ettől igénytelen, hogy őt viszont szórakoztatja? Mi más célja van egy játéknak, mint hogy szórakoztató legyen?
Ennek mentén mindenki igénytelen, aki nem valamilyen extrán bonyolult stratégiát/rpg-t tolnak.
Sőt, igénytelen mindenki, aki egyáltalán játékkal tölti az idejét, ahelyett, hogy mondjuk magaskultúrát fogyasztana.... -
félisten
-
Döglött Róka
veterán
válasz AsakuraDave #6 üzenetére
Miert is "woke" ez a jatek?
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
montana92
csendes tag
válasz Plazmacucci #15 üzenetére
Ebben egyetértek, de feljebb nem a játék, hanem a fórumtárs igényeire, igénytelenségére utaltak és azt nem értettem.
-
félisten
-
Fitzgerald
veterán
Ilyen az, amikor valaki felül a trendvonatra, aztán menet közben leesik.
Rocksteady-féle Arkham-trilógia viszont örök kedvenc marad, de ahogy valószínűleg a mai CDPR sem tud már olyan Witcher játékot csinálni ami megugorja majd a lécet, úgy szerintem Rocksteadyék sem tudnának ma már baszós Batman játékot csinálni. -
sittes79
addikt
Tényleg nem értem ki szerint jó ez a játék(betat probaltam), azt kell gondolnom mind fizetett ember, azt a pár százat nem is lenne nehéz lefizetni
Újabb szégyen a játékipaban. De ahogy a hétköznapokban már itt se kapjuk fel a fejünket, teljes apátiában élünk.
-
Redneck
nagyúr
Jó eséllyel megy ez is a Gotham Knights mellé, vagyis nem veszem meg. GP-ben majd kap egy esélyt, de ha hasonlóan gagyi, ezt is törlöm 2-3 óra után.
Kár hogy ilyeneket adnak ki. Szerintem a DC univerzumban van potenciál, nem értem mit pöcsölnek...
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
GodGamer5
addikt
A játékmenet kritikán aluli, miközben az Arkham Knight-ot is sikerült grafikailag alulmúlni. Ez így hulladék.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Dɨngodilɇ
csendes tag
válasz markknight #9 üzenetére
Talán mert ledarálták a negatív értékelések nagy részét... lehet nem volt 7000db, mint amiket pletykáltak, de minimum egy vegyes-t kellene látnunk.
[Allegations of Removed Reviews Surround “Suicide Squad: Kill the Justice League” on Steam]
Metacritic-en meg 3.8 az user score, nem gyanús?
[metacritic] -
NandoXXL
senior tag
válasz Eversmann #24 üzenetére
Eltávolították flame ect. miatt. MAGYARUL: TÖRÖLTÉK A NEGATÍV ÉRTÉKELÉSEKET, CENZÚRÁZTAK! Igénytelen játék... már csak a gyomorforgató steam cenzúra miatt is! HOGY ÉRTSD A DOOM JÁTÉKOS CSAL, ÍRTOK NEM AZ Ő DOLGUK (romokban a multi), JÖN EGY MEGOSZTÓ KÉRDŐJELES JÁTÉK ERRE MINDEN NEGATÍV ÉRTÉKELÉST ELTÁVOLÍTANAK A KIADÓ KÉRÉSÉRE (sajnos ez így szar lett, Batman-ek fantasztikus játékok voltak, nem véletlenül vettem meg őket, ahogy mások is megvették és jó kritkákat írtak róluk.) Ezt meg vegye meg aki akarja, ingyen se kell sajnos.
[ Szerkesztve ]
V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
-
oriic
HÁZIGAZDA
Suicide Squad: Kill the Justice League ‘Has Fallen Short of Our Expectations’, Warner Bros. Says - IGN
"A Suicide Squad: Kill the Justice League "elmaradt a várakozásainktól" - közölte a Warner Bros. Discovery."
Meglepődtünk?
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Politika
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpársportok
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.