Új hozzászólás Aktív témák
-
kraven54
tag
Subnautica is an open world, underwater exploration and adventure game currently under construction at Unknown Worlds, the independent developer behind Natural Selection 2.
After crash landing on an alien ocean world, the only way to go is down. Subnautica's oceans range from sun drenched shallow coral reefs to treacherous deep-sea trenches. Manage your oxygen supply as you explore Kelp Forests, plateaus, reefs, and winding cave systems. The water teems with life: Some of it helpful, much of it harmful.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Van aki játssza?
Milyen? Kb csak jókat olvastam róla. Viszont az érdekelne, hogy mennyire tartalmas? Mekkora pl a map?
-
vvega30
senior tag
Tegnap 3 órát néztem ahogy játszik vele egy srác twitchen. Tetszetős azt kell mondjam, bár nem igazán jöttem rá, hogy mi a survival benne mikor tlejesen simán halad emberünk. Az elejéről lemaradtam lehet ott nehezebb a game. Újrajátszhatóság sztem nem sok van benne. A cseten írta valaki, hogy kb 40 óra gameplay van benne ami nem rossz 20 eur-ért.
Nekem megtetszett, előbb-utóbb meg is fogom venniNEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
FoxiestFox
félisten
11 óránál tartok, és állat. Furcsa, hogy ilyen néptelen a topikja, nagyon hangulatos, igazi sci-fi felfedező-túlélő hangulat, minden perce arany.
-
vvega30
senior tag
Teganp délután megvettem és sikerült vele 6 órát játszani folyamatosan...
A játékélmény olyan, hogy most a melóban azon gondolkodom, hogy elmegyek táppénzre
Mindenképpen érdemes kipróbálni sztem.NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
Redcaster
őstag
Én is megvettem tegnap. Mikor először beugrottam a vízbe, a szavam is elállt. Percekig csak nézelődtem, azt hittem ennél szebb már nem lehet... Aztán eljött az éjszaka *.*
-
agressor12
senior tag
Én már régebben megvettem akkor még Early Access volt,már akkor is tetszett,de most előszedtem újból elkezdtem,nagyon sok tartalom van benne.
Ami nekem negatívum ,hogy van még benne 1-2 bug és a rágióadások illetve mentőkabinok helyei történetmenet kicsit sokszor káosz,az elején bedob olyam mentőkabint ami 300m mélyen van sehogy nem tudsz lemenni.Sajnos a kis hajómat még nem sikerült fejleszteni,donolom kéne hozzá a szárazdokk. -
FoxiestFox
félisten
Mondjuk milyen furcsa, hogy épületeket lehet felhúzni egy kis kézi eszközzel, de az apró tengeralattjáróhoz egy úszó platform, és több drón kellett
-
zsadnok
tag
Sziasztok!
Arra lettem figyelmes, hogy a nagy tengeralattjáró energiája úgy fogy mintha valami szívná, de nagyon. A motor kikapcsolva, fények kilőve és még mindig másodpercenként 1 %-ot csökken az energia cella töltöttségem igaz egyszerre csak egynek a hat közül. Ez bug? -
zsadnok
tag
válasz
FoxiestFox #12 üzenetére
Arra pontosan nem emlékszem, de ez random lehet. Az biztos, hogy a nagy hajó kisebb levált roncsai közt voltak.
Itt találtam egy videót:
[link][ Szerkesztve ]
-
agressor12
senior tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni,elakadtam,sajnos nem igazán akar vezetni a játék ,semmi hangüzenet vagy valami,a mostani legnagyobb problémám,hogy nem találok Kyanite-ot.De azt a lávás területet sem találom amit irnak.a csikóhal-al és a lépegetővel is csak 900m-ig tudok lemenni,a küklopsszal 1700-ig.
-
zsadnok
tag
válasz
agressor12 #15 üzenetére
Nexus videóiból sok okosságot lehet tanulni:
[link]
Ez a kyanite nekem is hiányzik még sajnos. -
Ry0K3N
senior tag
válasz
FoxiestFox #14 üzenetére
Cyclops darabokat a két gombaerdő környékén lehet találni. Máshol is vannak de ott biztosan találsz.
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
agressor12 #18 üzenetére
Végül is csak lefele vezet út. De oda többféleképpen el lehet jutni. De mindig csak le le le és le a mélybe
Engem is zavart hogy na most merre, de sok lehetőséged mégsincs.
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
Fred23
nagyúr
Ma egy órán át néztem, ahogy játszik ezzel a játékkal valaki youtube-on, nagyon tetszik, talán vétel lesz belőle. Lehet, majd még jövök ide, bár ahogy látom, egyelőre nem hemzsegnek itt az emberek.
-
Mika1227
őstag
Erősen ajánlott a játék! Kár, hogy nem túl aktív ez a topik! Meg lehetne osztani mit merre lehet találni! Én most a kabin tervet keresem, hogy bázist tudjak csinálni! Merre van valaki?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Ry0K3N
senior tag
Melyik kabinra gondolsz? Nem akarok spoilerezni de majd a story egy része végigkövet egy korábbi hajótörött társaságot és az ő épületeik között lesz sok scannelnivaló.
-
pc360
addikt
Hali!
Gyűjtögettem, építgettem, erre elkezdődött a Sunbeam érkezését jelző visszaszámlálás. Pont a számlálás kezdetéről van mentésem. A kérdésem az, hogy érdemes valamivel próbálkozni a megmentése érdekében?
Az a bő fél óra elég sokmindenre időt enged. Van pl. 3 lila táblám, és be is jutottam az alien bázisra, ahol megtaláltam egy teleportkaput, ami viszont átdobott a túlsó oldalra, a vulkánszigetre. Valójában emiatt hagytam abba a játékot, mert nem akartam belefolyni semmibe, csak felfedezgetni, építgetni tovább.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
-
Plasticbomb
addikt
Udv! Ma megvettem, egybol bele is ment 5 ora... De olyan ugyes vagyo, hogy sikerult a seamoth-omat felparkolni az aurorara es nem tudom letolni. Van valami megoldas, vagy most hagyjam ott, amig nincs meg mondjuk a propulson (vagy milyen) gun?
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Plasticbomb #29 üzenetére
Hagyd ott nyugodtan, a seamothot még egyszerű legyártani csak vedd ki belőle a modulokat. Én egyszer egy zátonyra parkoltam fel aztán pár óra múlva valahogy magától kiszabadult. Amúgy is fogyóeszköz a seamoth. Lehet hogy a gunnal sem tudod majd kiszabadítani, őszintén én ki sem próbáltam arrébb tudja e lökni.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
FoxiestFox #31 üzenetére
Tegnap, ahogy csatangoltam fel alá sikerült összefutnom egy leviathannal... 1 "hp"n úszta meg a masodik seamothom...
A nyersanyagok respawnolnak egy adott idő után?
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Plasticbomb #32 üzenetére
Igen minden respawnol. Ha majd meglesz a premiter defese system modul tedd fel rá, onnantól nem zavarnak majd a leviathanok
Foxi: nekem a legelsőt elvitte a leviathan
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
Kozben meglett a cyclops... Eddig 3szor zuztak szet a leviathanok, ahogy probalok megtalalni egy vulkant...
(Miert azt? Mert arra nincs bazisom, es mert elvileg valahol arrafele van egy lejarat azokba a barlangokba, ahol lehet nickelt szedni...)
-
FoxiestFox
félisten
válasz
Plasticbomb #34 üzenetére
Nekem azt sem sikerült összetörni sosem
Kigyújtani mondjuk igen, mikor iszkolni kellett a leviatánok elől, de azt könnyű eloltani bentről, illetve pár kör után építettem bele gombnyomásra oltó rendszert is. Menő kis gép, de bányászaton kívül nem nagyon használtam, csak akkor, ha muszáj volt mélyre menni. Seamoth gyors és ügyes szinte mindenre.
Viszont az energiavámpír piócák irritáltak rendesen odalent.[ Szerkesztve ]
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Plasticbomb #34 üzenetére
Pedig van több lejárat is. Ha van pajzsod meg torpedód akkor nem lehet gond. Mondjuk engem egyszer sem támadtak meg cyclopsban a leviathanok. Én benyomtam a silent runningot meg a leglassabb fokozatot úgy általában békén hagytak. Szóval csak egyenesen lefele meglesz majd a lost river, ott lesz majd nikkel. Majd vigyél jópár bólyát mert könnyű eltévedni benne az elején.
Ja meg ha bányászol érdemes a prawn suittal bányászni mindkét karon fúróval úgy nem tart olyan sokáig.
-
Plasticbomb
addikt
Nem a lava zone-t kerestem, hanem a felsobb regiokban egy thermal/vulkan pontot.
Azota megjartam a story nagy reszet, mar unalombol creative modeban epitkezem az aurora fole, illetve 17 emelet magas alien containment tartallyal szorakozom (valamiert nem nonek hosszura a creep es bloodvineok, hiaba lenne eleg helyuk)... Meg a kiloves van hatra, de az valahogy mar nem annyira "izgat".
Ket hete vettem meg a jatekot, belevertem elso heten 70 orat, ezen a heten meg probaltam inkabb aludni, de meg igy is beleszivargott meg 20 ora...
[ Szerkesztve ]
-
Chalez
őstag
Tölthető ingyen...
-
scyllarus
veterán
Hátha innentől aktívabb lesz a topik. Ez pont olyan játék, ahol lenne értelme megosztani a tapasztalatokat.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
ViZion
félisten
válasz
scyllarus #39 üzenetére
+1
Nekem is fura, h kihalt a topik, több ezer hsz-t vártam. Szal. jah, a játék érdekes, a látvány lenyűgöző, volt fantázia bőven. Pár bug van, pár dolgot hiányolok, de játszható bőven. Ingyenesség idején töltöttem, eleinte nem tetszett (inkább kezelés/játékmenet, a látvány és a hangok azok rendben nagyon.), ki kell ismerni a logikáját... Hiányolom a mining drónokat, az épületek nyersanyag igénye szerény, kb. minden halra lehetne építeni egy palotát, ez fura kicsit. Meg a seamoth nem bírja 900 m alatt, de én a buvárrucimban igen... sebaj, belefér.Eddig 3 nap és 3 óra van benne, most tervezek lejjebb menni, a lost rivert farmolni.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
ViZion
félisten
Nah, elkészült a 4. kis bázisom is. Az első az Aurora mögött, a biztonságos részen, a gejzír mellett van. Ez a fő bázis, több szoba, akváriumok, etc. Itt a rakétakilövő is, még épülget, de nikkel kellene. A második keletre van, ahol a nagy roncs van a grassy platous-on. Itt a tengeralattjárónak csináltam az egyik kiálló sziklára, innen indulok minden felé. Ezt bioreaktor hajCSa. Ezért már kevésbé használom. De eleinte innen merültem a lila gombákhoz, végül ott lent is lett bázis, a gejzírre pakolva, lent csak moonpool van, meg pár kütyü. Felfelé egy hosszú cső vezet, amivel felvittem a lootot. Van egy pont, ahol építve egy klikkre utazok fel-le, meggyorsítva a lítium-magnetit-arany kitermelést. Van rengeteg, de nem bontom le, hátha kell még.
Zárójelben: itt lent lehet edzeni a mech-el, ledarálni kígyókat, stb.Az új bázis északon épült, a gombák között. Van pár teleportálos genya, csontcápik és egy reaper is... volt. Este ledaráltam, most már lehet bóklászni. Itt is van gejzír, pár hőerőművel kimeríthetetlen energia. Sok ezüst, van réz -ebből kevés volt, ezért nem is indultam lentebb, csak kirándulás szinten. Kitermelem itt is amit lehet, utána lost river. Ott a ghostot kellene legyakni, meg a rákpolip izét a bejáratnál. Bentebb is van 2 reaper, szal. ha nyugit akarok, akkor lehet kell még pár mech...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Csabahun
senior tag
válasz
FoxiestFox #43 üzenetére
A polipnak 13 késszúrás, a reapernek és a ghostnak 130 körül.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz
FoxiestFox #43 üzenetére
Meg lehet ölni szinte mindent... A reapert exovázzal csáklyázni és darálni kell. 2-3 szünet javításra és kihasal. Kígyóknak kevesebb kell, cápáknak alig. Amúgy ha bántod őket, akkor menekülőre fogják a kisebbek. Reaper az támad. Első bevitt a grassy-ra, sekély vízbe, ott halt meg szegény. A teleportálós hozott egy újabb reapert, aki beszorult a gombák közé... felmásztam, daráltam, vége. Csak a teleportálóst nem lehet megölni, elugrik. Nem tudom, h visszanyeri-e a HP-ját. A taszítóágyúval szoktam elpöccinteni őket, ha lehet, akkor sziklafalba, talajba, akármi. Sérül és elugrik.
-
Plasticbomb
addikt
Kozben pont az a jatek egyik erossege, hogy nem kell olni, nem az agresszio az utirany benne.
Nekem most az a bajom, hogy nincs egy nativ linux/ubuntu kliens... Szinte egyik jatekhoz sem, amiket jatszogatok. WoWs Wot Subnautica Star Citizen, mind only win jatek.
-
FoxiestFox
félisten
válasz
Plasticbomb #46 üzenetére
Jaja. Pont az adja a feszültségét, hogy nem ölhetsz, de téged ezer dolog ölhet meg pillanatok alatt.
Ha elkezdeném darálni lényeket, szerintem kihipóznám a játék varázsának jó részét.[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz
Plasticbomb #46 üzenetére
Nem hobbiból ölök. A kígyók és a reaper is a bázisnál volt, nem lehetett bányászni. Utána egyet még behozott a warper... köszi. Most keltettem tojásokat, a biztonságos részen is van már cápa... meg zselérája. Nah, abból dobok ide egy tucattal, szerintem a legszebb lények a játékban.
-
Plasticbomb
addikt
Nem azert irtam, inkabb pont azert, mert nekem ez az egyik legnagyobb pozitivuma a jateknak. Amugy sem vagyok egy FPS lovolde rajongo, de mikor ratalaltam a Subnauticara pont egy olyan idoszakomban voltam, amikor nagyon beleuntam az agressziv, legyek a legjobb, emelkedjek az ellenfel fole stb hagyomanybol. Ebben a jatekban inkapp pont az jott nekem elo, hogy keruld el a veszelyt, illetve legy ovatos, hogy ne oljenek meg.
-
FoxiestFox
félisten
Persze, így érthető, ha egzotikus helyekre építkeztél.
Én a mentőkapszulám közelében csináltam meg a bázisom, és máshol nem is építettem semmit.
Persze így ki sem tudtam próbálni a termál erőforrásokat pl, de ami késik, az eljön, mert felvettem a játékot az évente újrajátszós címek közé, és közeleg az ideje
Új hozzászólás Aktív témák
- R4i Gold és 32GB MicrosSD HC 102 DS Játék 5db készleten!
- Xbox Series S 512 GB (MS jótállás 2023.12.20-ig) + Venom akku 2db
- Mini PC HP 400 G5 DM i3-9100T/8Gb DDR4/ 256Gb SSD M2// USB-C/USB 3.0/ DP Port/ 1Év Gar
- fényképezőgép objektív adapter
- Eladó Lian Li Galahad AIO SL Edition 360mm ARGB White vízhűtés
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest