Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WayneGace
őstag
Ez annyira SC2 másolatnak, azaz ihletésűnek tűnik, hogy felvetődik a kérdés, hogy miért van egyáltalán rá szükség, amikor arra ott van maga az SC2.
Bátrabban is eltérhettek volna tőle, legalábbis szerintem.BestSecret invitációt privátban adok.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Szerintem is. Úgyhogy én nem is értem teljesen a motivációt/koncepciót, a StarCraft II a mai napig egy jó játék, és ők ezt már megcsinálták, miért próbálják újra megcsinálni, amikor kb. esély sincs, hogy jobb legyen?
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
wjbhbdux
veterán
kb. olyan ez mint a Torchlight a Diablo után.
Emellett készül egy másik ex-Blizzardos RTS is Battle Aces néven, ott kicsit merészebbek a játékmeneten változtatni. de az meg csak multi lesz.
/s
-
md
kezdő
Dune vonalon nagyobb lenne az igény egy új RTS-re. Dune 2000 óta semmi említésre méltó nincs. Próbálkozások voltak, legutóbb a Dune: Spice Wars, de hááát... Oda betörhetnének egy Dune 3-mal.
-
hapakj
senior tag
Úúúú, az tényleg jó lenne. Amúgy az a dúrva mennyire jól néz ki a Dune 2000 kontetje még mai szemmel is. Legalábbis nekem De szerintem simán jobban néz ki mint a Starcraft
Amúgy én elkezdtem reverse enginerelni a Dune 2000-et meg írni hozzá egy renderert de elakadt
Amúgy egy AI upscalerrel szerintem marha sokat ki lehetne hozni belőle. Még lehet beszálok valami remake projektbe -
Ghoosty
őstag
Ennek a játéknak a nagy hátránya az, hogy az egységek csak négyzetrács pontjain lehetnek, ha megnézed a screenshotot, mindegyik szabályosan áll egy vonalban. Míg már az első SC-ben is össze vissza tudtak állni az egységek.
A kézzel rajzolt grafikák meg jól tudnak öregedni, a egységek mined irányba állása is külön kézzel volt rajzolva, nem 3d modellel szórakozva, így kevesebb hardverigénnyel lehettt szebb játékot csinálni.Amúgy a Dune 2000 egy évvel az SC után jött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tecno Pova 6 Pro - buli reggelig
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Banggood
- Háztartási gépek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Gaming 3/Intel i5-11320H/16GB/512SSD/RTX 3050 TI 4GB/Gari/
- GAMER PC: RYZEN 7 3700X/5800X - RTX 3080 10GB GDDR6X - 1TB-4TB NVMe SSD - 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!
- XBOX Series S 512 GB / 2 db Series kontroller + Dual töltő állomás, 2 db akku
- DJI Action 2 Power Combo + Ulanzi alumínium védőtok
- CTO MacBook Pro 16" M1 Pro Chip - 10CCPU - 16CGPU - 32GB RAM - 1 TB SSD - 60 nap garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen