Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Nekem nagyon tetszett a NieR:Automata, és amikor megláttam, egyből arra gondoltam, hogy ez is kelleni fog majd, annyira hasonlít rá. De ahogy látom a teszteket és végigjátszásokat, egyre inkább az az érzésem, hogy sajnos ez nekem most kimarad.
Korábban már írtam valahol, hogy várom (Két év múlva biztos kiadják PC-re is, ahogy a Horizon-t), ám azóta sajnos rájöttem, hogy ez a játék annyira kontrollerre + Souls-like harcrendszerre lett kiélezve, hogy én tutira falhoz vágnám az egészet a harmadik halál után. Ez nem az én műfajom. Pedig a látvány tetszik, az apokaliptikus hangulatot imádom játékokban, a dekoratív főszereplő is dögös, lenge rucikkal, csak hát az a fránya konzolos játékmenet nálam nem jön be.
A NieR:Automata is nehéz volt már egérrel és billentyűzettel, viszont azt még valahogy meg lehetett oldani (Bár bevallom, a legvégén már csak az automata kitérés aktiválásával jutottam túl), de itt szerintem jobban járok, ha inkább bele sem kezdek a Stellar Blade-be. Megnézem a végigjátszását, mert amúgy összességében tetszik, ha nem Souls-like lenne, hanem RPG, ahol a képességeken és a felszereléseken, nem pedig a gombok nyomkodásán és az ugrabugráláson múlik a siker, akkor tutira megvenném. Aki játszik vele, annak jó szórakozást.
Ui.: Egyébként akinek tetszett a NieR:Automata, egy kis adalék: Most jelent meg Blu-rayen a NieR:Automata Ver1.1a című sorozat, ami a játék sztoriját meséli el, anime köntösbe bújtatva. Okvetlenül nézze meg, aki teheti.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Daelion
őstag
Stellar Blade az első nagyobb 'multi' platform játéka a Shift Up-nak szal ahhoz képest szerintem elég korrekt amit összeraktak. 'mondom ezt úgy, hogy nincs PS-em de amit láttam belőle meg olvastam az bőven jó első ilyen játékuknak'
Én 1.5 éve játszom a mobil gacha játékukkal aminek már van PC kliense is ami egész jól működik. 'jobb mint emulátorral bohóckodni meg telón taperolni..'
Engem sem zavar semennyire a karakter dizájn sőt én szeretem is az ilyet. 'ha már sok órán át nézek egy karaktert egy játékban pláne külső kamerás nézettel akkor nem egy bányarém valamit vagy egy csávó seggét akarom nézni ha 1 mód van rá..'
Shift Up szerencsére nem valószínű, hogy változna ilyen téren mert játékuk amit játszok most kapott egy ilyen fizetős skint az 1.5 éves eventre:
https://youtu.be/bie2lQ_9Ozk?si=eqzAUtUyORCEtCQ0
'melóban meg asszony előtt inkább ne nézze meg senki/nekem ez van kirakva a játék lobbiba többek közt '
Összességében nekem eddig nagyon pozitív a Shift Up munkássága, remélem alkotnak még pár hasonló játékot.Stellar Bladet meg várom PC-re és amit lesz be is fogom szerezni. 'nagyobb spoilereket azért próbálom kerülni szal csak általános videókat néztem róla'
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Neurotoxin #39 üzenetére
... Nem a játékélményre írtam azt, amit írtam, hanem a játék minőségére. Amit idéztél, abban is benne van.
Azért a Stellar Blade messze nem egy olyan felsőkategóriás cím minőség szempontjából, mint mondjuk az utóbbi God of War. Elég csak a platformer részeket nézni, meg azt is, hogy Eve néha hajlamos elakadni a pályán lévő tereptárgyakban... Ilyet azért a The Last of Us 2-ben vagy a God of War-ban nem láttam.
Játékélmény szempontjából hozza ugyanazt (mert amúgy rettentő szórakoztató a cucc), de minőségben azért érződik, hogy a Stellar Blade még messze nem olyan volumenű játék (nyilván nem is egy akkora csapat dobta össze és nem is annyi pénzből). De összességében számomra nagyon kellemes meglepetés a Stellar Blade, szóval kíváncsian várom, hogy a csapat mivel fogja még feldobni majd a játékot a jövőben, illetve kíváncsian várom a Shift Up következő játékát is (ami szerencsére már nem konzol és PS! exkluzív lesz).[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
podtibi
senior tag
Engem sem igazán zavar. De az nem tesz jót az iparnak, hogy látványra többet költenek minden más helyett.
[ Szerkesztve ]
Ezt inkább rád bízom.
-
myckey
veterán
válasz Neurotoxin #45 üzenetére
Más kijelzőn keresztül...
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Neurotoxin
őstag
Más eszköz vagy média már gyakorlatilag nem is létezik. A közvetlen (és tágabb) ismeretségemben is egyre kevesebben vannak, akik gondolkodnak és mondjuk egy hasonló témáról lehetne velük érdemben beszélgetni. (Van most egy beszélgetős műsor a TV-ben, minap feldobta a Youtube, de látatlanban nem nyilatkozok róla, az már elkezdett határokat feszegetni.) Nincs különösebben baj szerintem, ha itt mindenki leírja a véleményét, megvitatjuk, örülünk, csak megváltani a világot ezzel nem tudjuk.
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
myckey
veterán
Az embereknek sok dologgal van bajuk...mindenki meg akarja mondani a frankót, pláne monitoron( más eszközön) keresztül. Ezzel nincs is baj. Pusztán el kell engedni.
Részemről jöhetnek a csocsos szexis jányok, sportos fickók. A trend az nem érdekel, az érdekel, ami nekem tetszik. Based"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
nanocry
tag
A Sanyi címek többsége aláírom történetileg, karakterek (karakterfejlődés) szempontjából talán a legerősebb, de vannak azért bőven hibái is. A TPS nézettől valahogy nem tudnak elszakadni, ott nem nagyon újulnak évek óta. Mondhatjuk úgyis, hogy eléggé felszopott lett a legtöbb játékuk.
Édesapám, ég a Tisza, szalmával oltják..
-
Fitzgerald
veterán
"Sőt, rengeteg csaj streameli ezekben a percekben is játékot, szerintem őket sem igazán zavarja."
A streamerek ha pénzt is akarnak keresni, akkor trending játékokat kell streamelniük. Rengeteg megélhetési streamer van, aki igazából rühelli a játékot amit streamel, de ha az a játék hozza be a nézőket, akkor nem sok választása van.
-
-
nubreed
veterán
+1
Én nem is értem miért baj az, hogy kigyúrt, férfias férfiak vannak a mozivásznon? Szerintem inkább ilyenre akarjon hasonlítani és ez motiválja a fiatalságot mint pl. valami nádszál vékony feminin "lény". Gyerekkoromban én is schwartzira akartam hasonlítani és ez motivált is arra, hogy járjak gyúrni és sportoljak. Én nem értem mi ezzel a baj??? Akinek ezzel baja van, az szerintem menjen orvoshoz.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Neurotoxin
őstag
Az összes, általad felsorolt hangos kisebbség irányzata, hangja egyre jobban tompul, mert az emberek nem hülyék, hogy ezt erőltessék rájuk a médiában, sőt, minél inkább tolják, annál inkább a visszájára fordul. Rendre azt hallani, hogy az ábrázolt nők túl szexik, a férfiak pedig nagyon férfiasan vannak ábrázolva. A '80-as (talán még a '90-es évek derekán is) években olyan tévésorozatok, filmek, videoklippek készültek, amikben lemásztak a hormonok a képernyőről, mégsem zavart ilyen mértékben senkit. Schwarzi filmek? Manapság mit látunk a közösségi médiában? Persze, legyenek a férfiak kevésbé férfiasak, a nők kevésbé nők, mosódjanak el a nemek határai...Hát kösz, de nem.
@podtibi: Engem speciel nem zavar cisz heteró férfiként (más megfogalmazásban, "szuperheteró"), ezzel adják el a játékot. Sőt, rengeteg csaj streameli ezekben a percekben is játékot, szerintem őket sem igazán zavarja. Inkább nem látom értelmét beleállni abba, hogy miért szükséges vagy szükségtelen ehhez nyúlniuk a marketingeseknek. Fentebb már leírták, ennyi erőből az összes ázsiai "manga-lány" média terméket napestig lehetne ekézni.
@TBT:"Én úgy mondanám, hogy minőségben nem igazán Naughty Dog/Santa Monica Studio/Guerrilla Games színvonal" Óó, tehát csak ők, a "nagyágyúk" tudnak élvezhető játékot letenni az asztalra. Értem.... Nekem ez a fajta mantrázás már annyira elcsépelt.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Én úgy mondanám, hogy minőségben nem igazán Naughty Dog/Santa Monica Studio/Guerrilla Games színvonal (már ami a Sony stúdióit illeti), viszont szigorúan gameplay szempontjából pedig nagyon is AAA játék, illetve az elmúlt évek egyik legszórakoztatóbb játéka. Ami egy eléggé nagy vállalás és jó végeredmény egy mobilos játékokat készítő csapattól.
A játék végéig meg tud lepni a folyamatosan új helyszínekkel, a fokozatosan bővülő zónákkal, platformer elemekkel, ellenfelekkel és főként fejtörőkkel. Olyat húz, amit anno az Uncharted 4/Rise of the Tomb Raider "végjátéka" nem tudott. Nagyon hangulatos játék, emellett Eve is az egyik leggyönyörűbb női karakter, akit eddig videójátékban láthattunk. És a Bossharcok is nagyon jók, pörgősek, hangulatosak, élvezetesek és nem frusztrálóak (ha elsőre-másodikra nem sikerül legyűrni egyik-másik dögöt), baromi nagy adrenalinbomba a játék ezen része. Talán a legjobb szó az egész játékra az, hogy dögös és menő (mint maga Eve is). Eve ruhatára is nagyon sokrétű, változatos és szexi.
Számomra kérdés nélkül eddig az év egyik legjobb játéka az FF7 Rebirth mellett. De, amilyen uborkaszezon jön most valószínűleg ez már az év végéig így fog maradni.[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
senior tag
válasz Busterftw #36 üzenetére
Egyértelmű hogy ritka friss látvány ez a fenekes combos gyönyörűség, és nagyon mókássá teszi, hogy a nyugati kultúrkörben megjelenő vizualitásban a fiús vonalak dívnak a nőknél, és még a nagy csöcsök is szinte fiús alkatú nőkre vannak biggyesztve, amivel a mainstream vonal, legalábbis az én szememnek már áporodott amióta az eszem tudom, amit részben a szubjektivitásomnak tudtam be, de a végletessége és a mértéke miatt a magánvéleményem arra tolódott hogy a férfiak jóval nagyobb része látens homoszexuális, mint azt a közhiedelem tartja. Ami lehet egy tévedésem, viszont a minden csapból folyó vizualitás meg erről győzköd folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Busterftw
nagyúr
válasz Döglött Róka #24 üzenetére
Megegyszer, nincs igazad abban, hogy "bena" lett a feminin no es az a ferfiak tobbsegenek nem tetszik mar.
Nem is arrol van szo, hogy teged mi erdekel, csak leirtam mi miert van. -
nanocry
tag
Egy jó testtel bármi is eladható... Biztos jó játék ezt nem vitatom, de a főhős nem véletlen egy idol szexbomba, ezzel lehet jó pár embernél már el is adta magát, nem véletlen ilyen.
Édesapám, ég a Tisza, szalmával oltják..
-
podtibi
senior tag
válasz Neurotoxin #12 üzenetére
Szerintem nem az a kérdés hogy béna e, hanem hogy szükség van e rá. Az hogy az embereknek mi az igényük, nem jelenti azt hogy szükség van valóban a játékban ilyesfajta megoldásokra. Eladás szempontjából egyfajta megoldás, de ettől még a játék nem lesz több, csak az ember számára pozitív vagy épp negatív ingert okozó.
Ezt inkább rád bízom.
-
S e t h
nagyúr
válasz KKaresz45 #29 üzenetére
Ritkák a shopok? Kb mindehol is van, mert azért az elmondható, hogy rengeteg camp van a térképeken.
A drágaság relatív, ezt kicsit elrontották, én megcsinálom az összes mellékküldetést és most 80 ezer egységnyi pénzen csücsülök, nem tudom elkölteni.
Drónt felfejleszted, plus felveszed a cuccot ami még növeli is az ammot és ennyi.
Én nem használom a drónt lövésre, csak időnként bossoknál, de ott nagyon durva mit tud.
Kinyomom a 32 rakétát, aztán a robbanó lőszert, shotgunt és abból a sugaras izéből még marad is.
A nagy sivatagos pályán ugráltam éppen a tetőkön, amikor cinematic, tetőn jött velem szemben egy boss, nem számítottam rá, hirtelen jött, de nem ért a közelembe.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
myckey
veterán
válasz Televan74 #27 üzenetére
Szerintem túl szexista ez a bá bú ba ba nem fog teccceni a twitteres canceles woke pc hangos kisebbségnek, ráadásul el is járt felette az idő. már a madarak sem kíváncsiak az ilyen béna bá bú k -ra . Legalább lennének jó nagy xxcsei.
osztán még mosolyog is a marha[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
válasz Döglött Róka #24 üzenetére
Szép szalma, szexis
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
@Busterftw: mégegyszer hogy felfogd, a hangos kisebbség nem érdekel. A twitter meg szereti a hangos kisebbséget előhozni mert az generálja a vitát.Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
oriic
HÁZIGAZDA
Minden női karakternek
#2 S e t h
Nekem hátrány hogy nincs erejük a fegyvereknek, aminek meg van azt nagyon rövid ideig tudod haszálni az ammo miatt. Talán a shoti meg a robbanós ér valamit néhány ellenfél ellen, meg a nagy lézer, de utóbbi is csak akkor ha fix egy helyben állnak és lusta az ember odamenni hozzájuk. Simán a kardozással sokkal hamarabb végezni lehet bárkivel. Ezért is írtam hogy egy idő után nem is használtam csak ha kötelező volt, mert kvázi időhúzás volt elővenni őket. És ez számomra hátrány inkább.
Live-Die-Respawn
-
senior tag
Nemstom amúgy, de én talán nem szeretem ha játékban egész idő alatt így szexuálisan ingerel a főszereplő. Ilyen értelemben, kicsit nyugalmat akarok, játék közben, általában kerülöm a női főszereplőket. Fene tudja, amikor meg belefutok mindig jó alaposan megvizsgálom, ha a kamera engedi. Ennek állítólag hullámzanak a mellei.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Busterftw
nagyúr
válasz Döglött Róka #18 üzenetére
Aminek nincs koze fogyasztashoz:
"Women drive 70-80% of all consumer purchasing decisions." -
Busterftw
nagyúr
válasz Döglött Róka #14 üzenetére
Tehat azt mondod, hogy a ferfiak tobbsege nem gerjed "csocsfizikara"?
Ne vicceljunk mar. Pontosan azok vannak kisebbsegben, akik a "ferfiasabb" nokre gerjednek. Errol beszel nubreed, ez valtozott meg.De kozel van hozza, mert latod mi folyik, ha tul "noies" a jatek fohose, azert felakasztjak Twitteren meg a mediaban a studiot, hogy szexistak es a machizmus mondjonle.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz Döglött Róka #18 üzenetére
Na majd meglátjuk mi lesz pl. az XBOX/Microsoft Gaminggel most, hogy egy nő az elnök ott. Bár látszódnak az első jelek: bezártak 4 stúdiót és a Bethesdától is kirúgtak sok fejlesztőt. Ez biztosan sokkal jobb lesz így, mintha férfi elnök lenne.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
-
nubreed
veterán
válasz Döglött Róka #16 üzenetére
Mintahogy eddig sem csak férfiak vettek mindent. Sosem volt úgy.
-
Döglött Róka
veterán
Szerintem nem mondtam az ellenkezőjét, de "a jó nővel mindent el lehet adni" tézis már egy kicsit elfáradt mióta nem csak a férfiak vesznek meg mindent.
Ezt a "woke bullshitet" meg el kéne engedni, mert csak egy kőbuta hangra egy kőbuta reakció.Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
nubreed
veterán
válasz Döglött Róka #14 üzenetére
Ennek azért szerintem ellent mond az az alapvető tézis, ami azóta létezik amióta feltalálták a reklámozást, hogy jó nőkkel mindent el lehet adni. Nézz meg egy bármilyen autó kiállítást pl. és az ott lévő hostesseket. A vásárló erő túlnyomó többsége még mindig ebből a közegből fog kikerülni, hiába van egy egyre hangosabban óbégató woke bullshitet nyomó kisebbség.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Busterftw #13 üzenetére
Nem igazan megy at. Egy ido utan nem csak hc gamerekbol allt a kozonseg akik csocsfizikara gerjednek, ahhoz hogy szelesebb reteget elerj finomitani kell az agyonszexualizalt karaktereken mert lesz akiket zavar. Ennek semmi koze a cancel culturehoz, valtozik a vilag🤷
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Busterftw
nagyúr
válasz Neurotoxin #12 üzenetére
Konkretan ezzel azt mondanank, hogy a "biologia" bena lett.
-
Neurotoxin
őstag
válasz Döglött Róka #10 üzenetére
Béna lett?Biztosan egy játékról beszélünk? Eszembe jutott egy mostanában alkotott meme:
-
Busterftw
nagyúr
válasz Döglött Róka #10 üzenetére
Nem lett bena (lasd fentebb), csak nagyobb lett ennek a visszhangja, a studiok pedig visszavettek ebbol, nehogy egy hangos kisebbseg bojkottalja oket.
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
A nyugati videójátékok dizánja mindig a popkultúra aktuális csapását követi. Egyszerűen béna lett a túlszexualizált karakterábrázolás.
Nem a cancelculture szabta meg a designt, de tudom nagyon jól hangzikIkea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Busterftw
nagyúr
válasz Döglött Róka #7 üzenetére
Nem annyira irrelevans a felvetes, mert ha megnezed a "regebbi" jatekokat, ez igaz volt "itt" is. Csak aztan divat lett a cancelculture Twitteren.
[ Szerkesztve ]
-
Neurotoxin
őstag
+1. Elsőre japán fejlesztésnek gondoltam a főszereplő hölgy fenotípusa alapján. Azért az enemyk kategóriáin felnevettem: "Gigas és a Corrupter főellenfelek" Jó hogy már nem Renitent, Agressor vagy Dominator Kár hogy nem jön PC-re/Xbox-ra, pedig játszanám, néhol egészen szép, főleg a belső terek!Tudom, attól nem lesz szebb valami automatikusan, hogy UE5-el készítik, de már a negyedik évébe léptünk a generációnak és még mindig UE4 játékokat kapunk. Mondjuk 21.-én jön a Hellblade 2, immáron UE5-ön.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Majd lesz csak várni kell 1,5 - 2 évet.
Azért mert a Dél Koreai a fejlesztő cég. Ott ez a fajta perverzitás alap. Star Wars Outlaws meg hát UBI fejlesztés, férfias minden női szereplő. Odyssey, Valhalla, és a mostani Shadows -ban sem lett hű de sexy a japán hölgy. Mikor a cinematic trailer elején megláttam, azt gondoltam, hogy ez valami fiúcska, talán a öcskös lehet.
Mindenbe beleugatok!!!
-
nubreed
veterán
válasz Döglött Róka #3 üzenetére
Nyilván, és remélem ez így is marad.
Ha már Ázsiáról volt szó, napokban volt a hír, hogy a Square Enix bezárja az amerikai és európai irodáit és PS exkluzívok helyett multiplatform gyártó/kiadó lesz. Ez mindenképp jó hír szerintem.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Döglött Róka
veterán
-
S e t h
nagyúr
Milyen komoly hátrányai vannak a távolsági harcnak?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
nubreed
veterán
Kár, hogy ez nem elérhető PC-n, nagyon játszanám.
Hatalmas plusz pont a fejlesztőknek, hogy a rájuk zúduló DEI/woke nyomás ellenére nem álltak be a sorba, és egy szexi, jó nőt kaptak meg a játékosok a főhősnek ahelyett mondjuk amit majd Star Wars Outlaws fog hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB