Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Robi bácsi

    újonc

    válasz Edorn #92877 üzenetére

    Azzal, hogy először nem a játékokat töröltem, hanem a Steam-et, azt értem el, hogy a játékokat törölte, de a Windows-os listából nem törölte őket. Ha ott ezután rámentem, hogy "eltávolítás", akkor hibát írt, ki, hogy nem találja az adott exe fájlt.

    Csak úgy tűnik el, ha a Steam-et újból feltelepítem az adott játékkal együtt, és ha már fennt van, akkor szabályosan Steam-ből törlöm ki.

    Én most egy másik meghajtóra telepítettem fel a Steam-et de az eredeti meghajtón az eredeti könyvtátrat nem tudom kitörölni. Azt egy tiszta telepítés előtti formázásra bízom.

    Az eredeti probléma (a játék gombra kattintva nem csinált semmit) megoldása az lett, hogy total commander-ben a játék mappájában az exe fájlra jobb klikk és indítás rendszergazdai jogosultsággal. Ekkor sem indította el a játékot de viszont hibaüzenetben kiírta, hogy melyik dll fájl hiányzik. Jelen esetben 2 fájl hiányzott, melyeket letöltöttem és bemásoltam őket a win32 könyvtárba + a játék könyvtárába is (just in case). Így már elindult a játék.

    Alapos a gyanú, hogy a legutóbbi nagy Windows 10 frissítés tett be a fájloknak.

Új hozzászólás Aktív témák