Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz Psychonaut #39009 üzenetére

    >Jól értettem, hogy ha itthonról szeretném a RAGE-et aktiválni,
    >akkor csak dobozos vagy Steam gift jó, és nem termékkulcs?

    1) A digitális, letölthető (hivatalos) verzió és a dobozos bolti változat aktiválása nem különbözik. Ebből a szempontból teljesen azonosak.

    2) Bethesda vagy id Software játékokat érdemes elkerülni, mert könnyen beleszalad az ember valamilyen korlátozásba. Ezeket általában ezért érdemes a helyi boltban dobozosan megvenni, vagy az országod Steam Storejából megvásárolni (ha ez lehetséges). Ezekkel a változatokkal biztosan nem lesz aktiválási, elindítási problémád.

    3) Rage Steam Gift
    A (RU) változatot mindenképpen kerüld el! Aktiválni tudod majd, de nem lehet majd elindítani, mert régiózáras játék.

    A játékban alkalmazott cenzúra miatt én a helyedben a (JP) és (DE) változatot is elkerülném. A többi változattal (sima Rage néven fut) nincs gond, azok gond nélkül működnek.

    4) Rage cdkulcs
    Ezekből az országokból semmiképpen ne vásárold meg, mert nem tudod majd aktiválni Magyarországon: JP DE AU NZ RU AM AZ BY EE GE KZ KG LV LT MD TJ TM UZ UA HK SG TW MY ID TH BN PH KR MX BR CR PA CO CL.

    >Ha mégis kulcsot vennék, azt azokban az országokban lehet aktiválni,
    >ahonnan vettem a kulcsot (meg az azokkal egy régióban lévőkben) ?

    Rage esetében ez részben igaz. Az Észak-Amerikai és Nyugat-Európai változatokat bárhol lehet aktiválni, elindítani. A többi változatra ez nem igaz.

    (#39010) Hun Mallior
    Azért azt tudni kell, hogy ez a hivatalos Steam lista se nem teljes, sem nem pontos. Tehát erősen csak tájékoztató jellegű! Ha valamilyen játékkal kapcsolatban van kérdésed, akkor jobb ha inkább felteszed itt a fórumban! Legalábbis amíg megtanulod fejből a kivételeket! :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák