Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Várom a játékot, de nem tudom hova tenni a főhős (?) karakterét. Egyáltalán nem tetszik a fizimiskája. Lehet jobban örültem volna ha behoznak egy karaktergenerálást.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Montanaxy
tag
Ez a karakter olyan, mint Luke fiatalon. Inkább a gameplay, ami jó, nem feltétlen a sztori.
-
Várom már .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
Squirrel
senior tag
válasz
Plazmacucci #4 üzenetére
Igen, ezt én is minden újabb SW játéknál megkérdezem. A régieknél lehetett még darabolni. De a filmekben is szelektíven darabol. A fontosabb karaktereket a fénykard csonkolja, kettévágja, lefejezi, átolvasztja, a töltelék szereplőkön meg valahogy átszalad nyom nélkül és elfekszenek,mint egy zsák malactáp.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ahogy közeledünk a megjelenéshez, úgy kapunk egyre több részletet a játékból.
- Apple iMac 24" M1 kék üzletből, Apple gyártói garanciával 8 magos GPU, 8 magos CPU-val, magyar bill
- HP EliteDesk 705 G4 SFF / Ryzen / DDR4 / NVMe M.2 SSD / USB Type-C / HDMI / 27% áfás / több darab
- -47% HP ZBook Firefly 14 G8 (840 G8) workstation:i7 1165G7,16GB,500GB,Nvidia T500,vil.MAGYAR bill.
- Dell 1 gbit/s hálókártya (4 port, PCIe, low profile)
- Új DELL G15 GAMER Tervező Laptop -45% 15,6" i5-10500H 8/512 FHD IPS MATT 120Hz NVIDIA RTX 3050Ti 4GB
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest