Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery D.

    Topikgazda

    válasz Sensut #2245 üzenetére

    Hát, majd értesíts folyamatosan, hogy áll a játékmenet. :) Egyenlőre még biztos, hogy nem kezdeném el, előbb még a Soup-ot kell fordítani. Rengeteg minden kimaradt, azokat pótolni kell. Egyenlőre csak a Story küldetéseinek párbeszédét és a velük kapcsolatos tárgyakat fordítottam le. Szóval van még vele munkám.

    Egyébként nem tudom, mit csinálnak a Soup-pal, minden verziónál elcsesznek valamit. Nem igaz, hogy nem lehet oda figyelni. Ennyire nem függhet össze minden mindennel, hogy ha valamit javít, azzal valami más elromlik. Az a baj, hogy mindent fixre akarnak csinálni benne, ezt észre lehet venni a legelső változtatásban, amikor is a random Páncélokat egy az egyben kiszedték a hulláktól. Majd jött a következő, amikor is fixálták a Kereskedők kínálatát. Ez szerintem a következő nagyobb hiba. És ugye a legújabb fixálás, hogy nem lehet akármikor átmenni egyik pályarészre, teljesíteni kell egy adott küldetéssorozatot. Szép lassan kinyírják a freeplay részt és a randomot. Na meg azzal, hogy lekorlátozták a felvehető cuccok mennyiségét, na az is olaj a tűzre, ami felett ott a Soup.

    Halott Város: Felfedeztem, hogy ha a legfrissebb mentést akarom visszatölteni, akkor lép ki a játékból. De ha az előtte lévő mentést töltöm vissza, az már úgy nem dob ki. És szintén nem dob ki, ha a Halott Városba vagyok és Limansk mentést töltöm vissza, vagy ha Limansk-ban vagyok és a Halott Város mentését. Érdekes.

    [ Szerkesztve ]

    Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.

Új hozzászólás Aktív témák