Új hozzászólás Aktív témák

  • Sensut

    őstag

    válasz Gery D. #2242 üzenetére

    Először is, aki még nem kezdte el a 110007-esben a játékot, az nem is kezze el egyelőre, mert Cattel tényleg baj van! Aki már elkezdte, az számíthat egy újrakezdésre is. Többen is tapasztalták velem együtt, hogy Cat nem jelenik meg a Bárban és nem lehet folytatni a játékot e miatt. Küldtem mentést TB-nek, remélem kijavítják, de a hírek szerint ilyen problémák már a 6-osban is voltak.

    A rablásra emlékszem, simán ment nekem, de hogy hányan voltak ott, azt már nem tudom. Obmorok pedig az után jelenik meg, ha ő az, amikor Permumer lebeszéli a biztonsági védelmet és be kell menned a központba. Erre se emlékszem már konkrétan, mert nekem ez is simán ment. Nem is emlékeztem pontosan Obmokorra, mint személyre.

    Én újra elővettem a Solyankát, de mivel az óta, hogy abba hagytam már nem tudom hol is tartottam, jobbnak láttam új játékot kezdeni. Most ezzel az új menettel még legalább egy annyi plusz feladatot fedeztem fel benne, mint amennyit előzőleg. Hihetetlen, hogy tele van tömve. A legjobb az volt, amikor odamegyek Wolfhoz a faluban és megkérdem, hogy miért olyan borostás, talán elvesztette a borotváját? Erre azt mondja, hogy igen és elküld a zsákjáért, hogy szerezzem vissza a borotvájával együtt. Amikor megtalálom, ez fogad:

    És mindez a legelején a játéknak, amikor késem is csak azért volt, mert tudtam az előző menetből hol kell szerezni. De a zsákban volt egy ilyen "mutánsverő" kalapács is, ami mellesleg nagyon hasznos a továbbiakban is. Egy ütéssel akár a chimérát is kinyírja, de ha egy zombi kap belőle egyet, az se kel fel többé :D

Új hozzászólás Aktív témák