Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery D.

    Topikgazda

    válasz Gery D. #2025 üzenetére

    Ez van még nagyon hülyéül megcsinálva. A pont, amit fényképezni kell az agynál, nem más, mint egy láthatatlan NPC. Ezt az NPC-t fejen kell lőni. Ha azelőtt sikerül, mielőtt széttörne az üveg, akkor megkapjuk a fényképet.
    Ha széttörik az üveg, ez az NPC leugrik és utána kell menni és ugyan úgy fejen kell lőni. Ez kicsit nehézkes, mivel láthatatlan. Igen ám, de van olyan opció is, hogy az üveg széttörése közben meghal, akkor vissza kell tölteni az Autómentést, vagy mielőtt felérnénk a Vezérlőterem szintjére, menteni kell. Távcső-Fegyver kombival meg lehet oldani. Mindkét módszer lehetséges, de ha széttörik az üveg és elszalad és biztosra akarunk menni, két lövés a testébe egy Grozával, a harmadik lövést pedig a Fényképezővel, így sikeres a küldetés. Amikor utolértük, hálistennek megáll előttünk, így be tudjuk mérni, és meg is jelenik a szöveg, hogy rajta vagyunk a célon. Azért Grozát írtam, mert én azzal csináltam.

    Remélem segítettem azoknak, akik majd elérnek idáig és ugyan ez a probléma felvetődik.

    [ Szerkesztve ]

    Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.

Új hozzászólás Aktív témák