Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery D.

    Topikgazda

    Na, újabb két hiba. Az első, amikor Klenov-val beszélek az Izomorf Kaktuszról és a Kamera Pisztolyról, majd amikor végeztünk a beszélgetéssel, az Izomorf Kaktuszt gyorsan fel kell venni, mert ő veszi fel, megvenni meg nem lehet utána tőle. Visszatöltve én voltam a gyorsabb. :)
    A második pedig akkor jelentkezik, amikor elveszi tőlünk a pisztolyt. Alapból egy töltény van benne, de amikor visszaadja, nem ad hozzá még kettőt. Így csak egy lőszer van hozzá. Viszont, ha kiűrítem és úgy adom át a fegyvert, hogy fejlessze, visszakapva azt már van benne egy lőszer, így lesz kettő a három helyett, de így legalább már lehet teljesíteni a feladatot. A 96-os verziónál kaptam még kettőt, szóval ez vagy a 3-as patch hibája, vagy az összes többié a 6-os patch-ig.

    Sensut, Aarpok, ti megkaptátok a plusz két lőszert hozzá? Továbbá, le tudtátok fényképezni az Agyat az X-16-os Laborban? Első nekifutásra nem sikerült bemérnem, mondjuk úgy is vissza kellett töltenem a Laborig, mert akkor vettem észre, hogy csak egy lőszerem van hozzá.

    Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.

Új hozzászólás Aktív témák