Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery D.

    Topikgazda

    válasz Aarpok #1985 üzenetére

    A 6-os javításban már nem csak 3 Monolith van, amikor a Kéményen vagyok, van vagy 8.
    Viszont amikor felveszem a Virágot a Hátizsákból és használom a benne lévő Monolith Teleportot, Crash-sel a játék. Xr_gulag.script nem tudja kezelni az egyik Job részt. Írtam a Steam-ra, had örüljön TrueBritt, hogy ehhez is hozzá tud majd szólni valami óriási baromságot. Szóval itt el is akadtam. Mondjuk majd szerdán megpróbálom úgy, hogy nem használom a Monolith Teleportot a Kéményen, hanem leugrok.

    Sensut: Én a 3-assal kezdtem és most a 6-os patch van felrakva. És a Skat-15-ös alkatrészek még mindig nincsenek a vagon tetején. Igaz, már becsaltam, de attól még ott kellene lennie szerintem.

    Anno, amikor ezt a részt fordítottam, valóban nem volt fontos, mivel én egyet se találtam, mégis ott volt a hulla. Szerintem itt is elindul egy script a Szellőző tetején, mert megnéztem, amikor Bar-ból idehozott a Monolith Teleport, nem jelent meg egyből a hulla, csak miután leugrottam a tetőre.

    Sinick: Köszi, majd alaposabban átnézem ezt akkor, lehet, kimaradt az Include-ból valami.

    [ Szerkesztve ]

    Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.

Új hozzászólás Aktív témák