Új hozzászólás Aktív témák

  • Sensut

    őstag

    válasz hubai1979 #1510 üzenetére

    Ennek az lehet az oka, hogy a Soup féle Solyanka vagy csak egy vázlata volt a tervezett NS-nak, vagy alaposan megvágták a Souposok. Azt nem hiszem, hogy a NS-ban utólag pakoltak be ennyi plusz feladatot, mert az a rengeteg plusz, ami nincs a Soupban, az teljes része a történetnek, és mintha ez a plusz feladatözön adná a Soupból hiányzó történetszálak közti összefüggéseket. Aztán vannak Soupos ferdítések is. Például most fejeztem be épp az ATP-n Kleinin feladatait a banditákkal és a sereggel, és itt nincs az a feladat, hogy szerezzek egy Iglumet Crossbow puskát, mielőtt a hadsereg megszállja az ATP-t, az RPG-t meg adja Kleinin. Csodálkoztam is a Soupban, hogy miért pont Iglumet, azt se tudtam mi az :F Nem is egy kiváló fegyver és utána is kell járni, meg drága is. Itt a Solyankaban az van, hogy keresned kell egy RPG-7 -et, aminek már van értelme, hiszen jönnek a harckocsik, és kész. És még voltak ilyenek. Például a Soupban Sidorovich elküld egy adott pillanatban szerszámokért (kalapács és villáskulcs). Na, annak mi volt az értelme? Itt viszont a Bárban a mérnökök kérik a szerszámokat és addig nem javítanak, amíg nem viszel nekik. Mint a COP-ban. Ez viszont már logikusabb szerintem.
    TB-nek és társainak nagyon szét kellene nézniük ebben a modban a helyett, hogy az unalmas Collectorkat foltozzák, mert volna mit tanulniuk a csapatmunkáról is többek közt.
    Egy másik újítás, amit még sose tapasztaltam: amikor pályát váltok, én mindig reflexből megnyomom a gyors mentést. Nem tudom miért, semmi értelme, hisz ott van az autosave, de megnyomom. Most meg kiderül, hogy ez egy hatalmas hiba és sok baj forrása. Itt ha megnyomtad, a játék azonnal figyelmeztet, hogy ezt nem kellett volna és látványosan meghalsz azonnal, majd töltheted vissza a játékot. Ugyanis leírja szépen, hogy pályaváltáskor mindig lefutnak a szkriptek, megtörténnek a spawnok stb. De te ha közben mentesz is, akkor ez az egész megszakadhat és jönnek majd a crashek és a hibák, ezért csak egy-két perc múlva szabad menteni egy autosave után.
    Amúgy egyelőre minden rendben van ezzel a moddal. Már több, mint 20 órám van benne, de még egyetlen crash sem volt. Még nem jártam át a Vad Vidékre se Yantar felé, de már túl vagyok 52 feladaton és még a listán van 17 Ezeknek több, mint fele meg se jelent a Soupban :K

Új hozzászólás Aktív témák