Új hozzászólás Aktív témák

  • shield

    őstag

    válasz Sensut #1429 üzenetére

    Ezekkel a nevekkel egy katasztrófa. Egy ideig ezeket bogarásztam, de nem lehet a végére érni. Nagyon fantáziátlanok, akik a neveket adták, mint a 10 éves kis iskolások. Ez a parfümárus vagy gyáros, vagy mi a franc, na meg a nőgyógyász. Van a franchman meg a lehavre, nem tudni ez egy vagy két személy, mert valahol futólag láttam egybe, most akkor lehavre francia!? Kapzsit keverik Fösvénnyel és jó néhány ilyen van. Hol egyiket írják, hol a másikat. Még nem néztem utána, de valószínűsítem, az Örült (crazy) Stalker megegyezik Pschio-al. És még azok amik most nem jutnak az eszembe.
    Tegnap belenéztem az új NS-ba fájljaiba, valószínűleg ott is elég káosz van. Az első fájlban amit megnéztem: Róka - Fox néhány sorral lejjebb már Lis(oroszul). Volt még csak már nem emlékszem rá.

    Ha egyszer majd a SS komoly javításokon átesik, akkor rendbe kell tenni a nevek és a szövegek terén. Amit a készítők nem tettek meg és hanyagul kezeltek, azt mi jobban megtudjuk oldani. Persze ha addigra még marad valakinek kedve hozzá. :D

    [ Szerkesztve ]

    S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

Új hozzászólás Aktív témák