Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Thomas19

    tag

    Sziasztok!

    Egy KDL-40EX500-as TV-m van, kb. 9 éve kifogástalanul működik, viszont 2-3 hónapja észrevettem, hogy a jobb alsó saroknál sötétednek a pixelek. Nem volt különösebben nagy probléma, csak akkor zavart, amikor nagyon világos volt a kép, egy kicsit koszos szürkének nézett ki a sarokban. Csak kb. a kép alsó 1-2 cm-jét érintette, és csak az egyik oldalon, kb. addig, ameddig a windows tálcája ér, szóval lehetséges, hogy beégett, mert sokat volt használva monitorként is. Általában napi 16 órában ment, és amikor nem filmet néztem vagy játszottam, akkor ott volt a tálca.

    De az igazi probléma nem is ez, hanem hogy tegnap megjelent egy kb. 1 cm hosszú, és 1 picel széles zöld csík a képernyő közepén, és mintha mára már egy kicsit hosszabb is lenne, olyan másfél cm. Na ez viszont már zavar, mindenkinek az arcán látom, mintha zölden könnyezne :( Azonnal felhívtam a márkaszervízt, ahol azt mondták, hogy ennek annyi, bevinni sem érdemes, mondta is, hogy mire utal ez a hiba, de megjegyezni nem tudtam.

    Mi a véleményetek, tényleg esélytelen a javítása? Mert valójában nézegettem az új típusokat, de félek 4K-s TV-t venni, egy újabb, LED-es Full HD-t meg nem tudom, hogy lenne-e most értelme (nem 2 évre veszek TV-t, azt meg nem tudom, hogy mi lesz 3 vagy 5 év múlva). Ez még biztos, hogy évekig megfelelne, ha lehetne valahogy zöld csík mentesíteni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák