Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
Na tegnap lement a stáblista. Szerintem ez a leghangulatosabb Tomb Raider. Maga a dzsungeles rész felért egy kész élménnyel.
-
homerhamm
addikt
Sziasztok itt elakadtam. Összekötöttem a két oszlopot, de nem tudom beállítani a kis oszlopot jó irányba mert a nagy nem fordul egy teljes kört, a kicsit meg külön nem tudom mozgatni. Én vagyok gyogyós, vagy mit hagytam ki? Xboxon játszom.
-
ace05
senior tag
Van itt valaki aki kivitte ezt a játékot AMD kártyával? Most vettem egy 6750xt kártyát. És mivel annak idején 20-30 fps környékén tudtam játszani vele, gondoltam kipróbálom még egyszer. Friss windows telepítés van, legfrissebb amd driver. amd ryzen 5 2600 32 gb ddr4 ram. Több felbontással is próbáltam. A játék ajánlott beállításait használom. Egyszerűen nem tudok továbbjutni 1%.nál mikor le kell ugorni a tengernél mindig kifagy ott DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG hibával.
-
rup1u5
nagyúr
Van már egy hónapja. (torrent link a hozzászólásokban)
-
vviktor1
aktív tag
Asszem gépet kell fejleszteni, ez mocsok jól néz ki (bocs ha off itt) : https://www.youtube.com/watch?v=kpRtY6Pgr2Y&t=8s [link]
-
tibaimp
nagyúr
Én ilyet nem tapasztaltam, szerencsére! Sajnálom, de tippem nincs. Nálam nem csinált ilyet, pedig most nem rég (2021. dec.) fejeztem be a 2. végigjátszás a Steam-en. Mondjuk ez már a 10900-al ment és 32GB rammal, és most ramdrive sincs.
szerk: most nézem a 3070-ed meg sokkal erősebb is, mint az én 2070-em olyan + ~50%.
-
rup1u5
nagyúr
12GB ramot simán bekajál de volt hogy 16-ot is! VRAM is felkúszik 7,5-re. Ez még nem is lenne probléma ha egy idő után nem vágna ki ezzel a hibával.
Teljesen random módon. Van hogy rögtön el sem indul, máskor 1 óra játék után dob ki. Utána olvasgattam és valami a DX12 móddal lehet. Feltettem a legújabb GeForce drivert de az sem segített. Lehet hogy rá kéne ereszteni egy DDU-t és felrakni újra. -
rup1u5
nagyúr
Nektek is ilyen brutálisan zabálja a RAM-ot meg a VRAM-ot a játék?
Ez az első játék aminél sír a Win, hogy kevés a 16GB memória -
tibaimp
nagyúr
válasz
Dreadloord #944 üzenetére
Nekem Steam-ban van meg, ott látom tökéletesen az achievementeket, meg is szereztem a végigjátszás során ~70%-t.
Epic-en vagy/működik egyáltalán, elég "bugyuta" kliens a többihez képest. -
Dreadloord
senior tag
Sziasztok, EPIC-en ingyen meglett a Shadows of tomb raider, a kérdésem az lenne, hogy az achievemeneket hol látom?
EPIC kliensben az achievemnt fül full üres, 0-ás szintű vagyok, a játékban sem tudom előhozni a neten írt schift+F3-al, és a square enix fiók sem mutatja még a játékot sem, hogy meglenne, pedig összekötöttem az EPIC-el, azt jelzi is.
Mit nézek el ennyire? -
tibaimp
nagyúr
Megtaláltam az öregasszonyt, tovább kellett haladni Hidden City fő történtei szálával!
-
tibaimp
nagyúr
Az az idős hölgy hova tűnt Hidden City-ből, akitől első alkalommal meg lehet venni a lockpick-et és egyéb hasznos kiegészítőt (például a kötél erősebb húzót is)?
Nincs ott, ahol a küldetéskor tartózkodott. -
-
tibaimp
nagyúr
Csak sikerült megcsinálni!
Elárulom, az volt a titka, hogy lengedezni kellett a kötél végén addig, míg közelebb nem lengsz a nőcivel a következő kampóhoz, majd a csúcsponton elengeded a C gombbal, majd gyorsan E gomb, nem egyből tovább ugrani (kivéve azon az egyen, ami leszakad, de ott meg van lassítás). -
akyyy
senior tag
sziasztok. az lenne a kérdésem, nemrég lett össze rakva az új gép:
GIGABYTE Z490 GAMING X (rev. 1.0)
NTEL Core i5-10600K 4.10GHz
3060 Tiés nézegettem a beállításokat. minden maxon, ha a sugárkövetést is maxra veszem, akkor az fps már olyan 55-75 körül mozog, ha a dlss is bekapcsolom, akkor viszont már eléggé lemegy 40 köré (bár csak többnyire benchmarkot néztem) régebbi gépen játszottam vele többet, eljutottam egy bizonyos részig az elején).
felbontás FHD lenne, a monitor 75 Hz bír, de valahogy, nem is tudom, nem fekszik annyira. mi hiányzik neki? Tippem szerint a dlss ennél a játéknál azért nem jó, mert ezt a felbontást nem támogatja, csak a nagyobbat.
Vagy tán még a memória lenne túl kevés? ( azt sajnos csak 16 Gb tudtam szerezni, majd később bővítem)
-
tibaimp
nagyúr
válasz
vviktor1 #924 üzenetére
Azt látom. Nekem a 2. résznél nem kapja el (az eleje simán ment), mikor már azon a kis platformon állok, mikor a következő leszakad. A 2. kampónál, mikor erről a platformról ugrassz el, Janinak simán elkapja, ott nálam mindig mellé "lövi" a kötelet, akár mit csinálok.
Azért kösz. -
eszgé100
őstag
Sziasztok!
Jaguar dennel a base camp felett latszik egy kuldetest, vagy valamilyen erdekesseget jelolo iranytujel. Az egesz dzsungelt megcsinaltam mar a treasure chest-et kiveve, de nem jottem ra, hogy ez mit jelenthet. Ki tudnatok segiteni?Elore is koszonom
-
Redneck
nagyúr
Befejeztem a játékot. Nem volt rossz de nekem a Rise, valahogy jobban bejött, dacára a sok túltolt akciónak, és a CoD szintű epic jeleneteknek. Emlékeim szerint, az változatosabb volt. Ez, történetvezetés szempontjából kicsit valóságosabbra sikeredett, irányításban kicsit egyszerűbb lett, és rövidítettek a gyűjthető dolgok felvételének animációin, ami határozottan zavart eddig.
A fejlődési rendszer nem túl jó, és hamar maxra lehet pörgetni a fegyvereket is, így elég könnyűnek érződött még hardon is. Pisztolyt talán két alkalommal használtam, ráadásul egyszer automatikusan, mert azzal kellett szétlőni a csapdát. Szerintem idegesítő volt, Lara ripacs stílusa, az erőltetett lopakodós részek, köszönhetően a baltafejű MI-nek.
A fejtörők mintha visszafejlődtek volna, és a sírkamrák kicsit egyhangúak lettek, de azért volt köztük emlékezetes. A grafika egy-két helyen áll leejtős, a dzsungel látványa nagyon erős lett, de Lara arcát és mimikáját, szerintem elb*szták.Akinek kimaradt, annak ajánlom, és az egész trilógiát, mert nagyon fasza játékok lettek. Ha lesz időm, visszaugrok kicsit az időben, és az Underworldot is végig nyomom. Ha jól emlékszem, az inkább a régi TR-ekre hajaz, de már kicsit modernebb megközelítésben...
-
tibaimp
nagyúr
Ha megveszem egy harmadik féltől a Standard Edition Steam kódot, de éppen a Steam nem árulja ezt a verziót, attól én még fel tudom telepíteni, elfogadja a kódot? Szerintetek?
-
tibaimp
nagyúr
Üdvözlök mindenkit!
Csak egy gyors kérdés:
Mi az elérhető 3 verzió között a különbség?Shadow of the Tomb Raider - Standard Edition
Shadow of the Tomb Raider - Definitive Edition
Shadow of the Tomb Raider - Croft Editionárban van rendesen különbség azért kérdezem.
Köszi előre is. -
zeix
senior tag
Sziasztok.
Az 1.0 verzióval megy a crossfire?
-
zolo96
tag
Sziasztok. Most kezdeném a játékot és a véleményetekre vagyok kíváncsi. Érdemes bekapcsolni az RTXet?
-
TBT
addikt
Frissítettük a Shadow of the Tomb Raider magyarítását!
Az aktuális új verzió immáron teljes mértékben kompatibilis a Definitive Edition változattal. -
barcatomi08
friss újonc
Sziasztok!
Kb két hónapja megvásároltam xbox one-ra a Shadow of the Tomb Raider Croft Edition játékot. Telepítettem minden dlc-t amit a seasson pass tartalmazott azonban a tegnapi nap folyamán beléptem a játékba és minden elveszett a plusz skillek, fegyverek, öltözetek stb. Most azt írja ki vegyem meg őket külön vagy a definitive editiont.
Szerintetek mi lehet a probléma?
Segítségeteket előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GTA V
- Hobby elektronika
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Politika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- További aktív témák...
- Gamer PC , i7 10700 , RTX 3080 , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- JBL Partybox Encore új mikrofonnal, nem Essential!
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i5-1340P/16GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Új JBL Boombox 3 számlával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ- 24" 2K QHD 2560x1440 Dell P2423D dobozos monitor(ok)- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 Fractal Design 760W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest