Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Megint ez a beégés sztori.. Ha nem használja valaki 24/7 max vagy max közeli fényerőn, akkor kb. soha az életben nem fog beégni..
A 42" C2 előtt ülök kb 1 méterre, nem használok HDR-t, mert kiég tőle a szemem.. Most épp 10-esen van az oled fény, SDR-ben, esténként 0-n van..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát nem tudom, én nem akarom lebarnítani az arcom otthon, akkor kimegyek napozni.
Nade, én ezért sem bántom ezeket a monitorokat, inkább TV.. A 42 c2, c3 tökéletes erre a célra. Persze ha kisebb kell.. de az más. De beégni akkor sem fog.
Annak idején az IPS ROG PG279q monitorom 80cd-re volt kalibrálva, talán 3-as fényerőn.. a 120-at 8-on, vagy talán 10-en tudta, de az már zavart.. És nem vagyok fényérzékeny, sötétben egyszerűen zavaró.
TV vonalon a Samsung is bőven jó, vagyis az Oledek, az új széria cirka 2000 nitet tud HDR-ben..
Nem tudom miért botrányos.. A vicces az, hogy 0-s oled fény mellett tudom úgy használni a c2-t, hogy a hátam mögött van az ablak..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nem kell tologatni semmit.. Tényleg túlgondoljátok ezt az egészet..
Lassan 3 éves a TV-m (CX3) nyoma sincs beégésnek, TV, volt vele konzol gaming is.
Sógoromnál ott a C9, nála állandóan HDR van, és az sincs beégve, és még nem is homogén.. Csak annyi a kulcs, hogy vegyesen használja..
A monitornak használt c2 sem ég be.. de ez csak SDR-ben megy.
Ha agyatlanul megy max fényerőn 24/7, mert nem zavar, akkor beég.. De pl a C2-ben van pixel eltolás, x óránként eltolja a képet 1-2 pixellel.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Van azért, persze, melóban is azért hozhat a nagyobb fényerő, azér az 1000-1500 nit, vagy több (TV-nél) azért számíthat, de persze kiég tőle a szemed.. Engem nagyon zavar, ezért nem is használom. Tudom, ez nem monitor, hanem TV, de hasonló használat mellett megy. Ill ha játszol, azért a nagyobb fényerő több részletet hozhat elő.
De asztalon sztem teljes mértékben felesleges...
Ezért is maradt az SDR, nappali fény mellett is a 10-es OLED fény bőven elég, ahogy említettem is korábban, de leengedett redőnnyel 0-n is mehet (ez kb 70-80cd lehet).
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS57CG952NUXEN) 57" Q-LED GAMER 6K MONITOR ! AKCIÓ
- DELL Alienware AW2725DF 26,7" QHD OLED Gaming Monitor 3 év GARANCIA
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- Samsung Odyssey G5 34 165Hz / Csere monitorra.
- Eladó MSI G27C4X 27" Curved Gaming Monitor, 1920 x 1080 (FHD), 1ms, 250Hz, FreeSync, HDMI, DisplayPo
- Samsung T24D391EW Monitor TV
- Eladó 37,5" LG 38WR85QC-W . Garis 2027.02.12-ig !
- Asus TUF VG279Q1A Gamer monitor! 27"/Full HD/165HZ/1ms/Freesync-G-sync/ELMB/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest