Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- EAFC 25
- Nintendo Switch
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Le Mans Ultimate
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Megjelenési dátumot kapott a magyar fejlesztésű Mandragora
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
0629
csendes tag
válasz gorje #148490 üzenetére
Szia! Nekem egy 32EH4000 karácsonykor produkálta ugyanezt. Az ünnepek alatt volt időm olvasgatni, szinte kivétel nélkül a háttérvilágításban levő led hibáját hozták fel. Elég, ha 1 db elromlik, akkor már letiltja az összeset. Konzultáltam 2 szerelővel is, 20-30 e.Ft -ra taksálták a javítást. Nem vagyok egy elveszett ember, szétkaptam a tv-t, a lednek semmi baja nem volt. Viszont a tápegység panelján volt egy kis púpos kondi. Kicseréltem ezt, meg a mellette levőt is és hipp- hopp megjavult a tv. 400Ft volt az alkatrészköltség, azóta is üzemel. Hülye vagyok az elektronikához, de ezzel szerencsém volt.
-
0629
csendes tag
Ez már rosszul kezdődik. Tegnap érkezett meg 55QN95. Ma már 1 halott pixel fogadott. Tegnap még nem láttam, ma is csak vagy 2 óra múlva vettem észre. Majdnem középtájon. Most már akaratlanul is szembeötlik. Gondolom , mint hibának nem fogadják el. Marad a visszaküldés?
[ Szerkesztve ]
-
0629
csendes tag
válasz DanielLong #151390 üzenetére
Pár napja letöltöttem, de még nem raktam fel rá. Még jó, hogy nem hamarkodtam el, mert a Samsung eltávolította a 1903-as firmware-t. Valami gebasz biztos van.
[ Szerkesztve ]
-
0629
csendes tag
válasz redingitell #151872 üzenetére
A Smart Things alkalmazással látható a futásidő. Legalábbis én annak tudom be.
-
0629
csendes tag
válasz redingitell #151893 üzenetére
Alul rányomsz az Eszközök-re, majd az Eszk. h.adása, majd Közeli eszköz keresése. Wi-fi bekapcs mindkettőre.
-
0629
csendes tag
válasz _Atesz #152371 üzenetére
Ez a pillanatnyi képkiesés már hónapok óta téma a külföldi fórumokon is. Sokan vissza is küldték a tévét emiatt. Bizakodóak voltak, hátha az újabb firmware megoldja, de nem. Én maradtam még a 1808-on. Egy időszakban nekem is csinálta, függetlenül attól, hogy éppen mit is csináltam a pc-én. 1 percen belül 2x is. Mostanában nagyritkán kihagy 1 pillanatra, a fene se érti mi váltja ki. Kábelt én is cseréltem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest