Hirdetés
- Anbernic RG556 kézikonzol teszt
- Xbox One
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Assetto Corsa Competizione
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- War Thunder - MMO Combat Game
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paloczi95
tag
Sziasztok!
LE32S81B TV-hez van valakinek kalibrált vagy akár csak szemmel elég jónak tűnő beállítása? Van a családban egy ilyen készülék és borzasztóan túlszaturáltak a színek rajta. Magamtól még nem álltam neki kísérletezni a beállításokkal, előtte gondoltam megnézem, van-e hozzá kalibrált beállítás, de nem találtam. De hátha valaki ügyesebb lesz nálam.
Előre is köszönöm!
-
Paloczi95
tag
Sziasztok!
Van egy 40F6500-as TV-m, minden nagyon jó vele, meg vagyok vele elégedve. Egyetlen dologra keresnék megoldást: van egy házimozim AUX funkcióval, de optikai bemenet nincs rajta, tehát csak RCA-val tudok rákötni forrást. Ha a TV-ből a scart csatlakozón keresztül átviszem az analóg hangot a házimoziba, az működik is (pl. TV adások), viszont ha pendrive-ról játszom le filmeket, (HD filmek DTS vagy AC3 hanggal .mkv formátumban) akkor meg sem szólal a házimozi, csak a TV hangszóróján szól. Pedig ugye inkább a filmnézéshez jönne jól az az 5.1-es hangrendszer. Erre lenne valami megoldásotok?
-
Paloczi95
tag
Megtartanám azt az "izét" ( ), mert nincs semmi baja és így nem szívesen dobnám el. Érdekelne ez a házimozi erősítő dolog, ezt mennyiből tudnám megúszni? A jelenlegi 6 hangszórót (1 mély és 5 szatellit) rá kellene tudnom kötni, ezeknek sima analóg hangszórókábele van (a piros-fekete végű, sodort rézszálas). Tudnál ajánlani valami ilyesmit, esetleg akár használtban is?
#66183 apszi: 5.1-es a szettem, nem 4.1-es. A fülhallgató kimenettel annyi csak a gond, hogy azt mindig kellene ki-be dugdosni. Én is gondoltam, hogy analógban nem fog kimenni a digitális hangsáv hangja. A gondom annyi, hogy a hangszórók tökéletesen üzemelnek, mondjuk a mellette levő erősítőről már ne beszéljünk. Tudjuk, hogy egy komplett házimozi szett milyen minőségű, főleg, hogy van vagy 7-8 éves. Ettől függetlenül néha szükségem lenne egy CD/DVD lejátszó egységre amire tudnám kötni a jelenlegi hangfalaimat és meg tudná szólaltatni a TV-ből érkező digitális hangot is a hangszórókon.
[ Szerkesztve ]
-
Paloczi95
tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy van egy 32 GB-os pendrive-om, amit filmnézésre használtam egy 40H5500 TV-vel. Tökéletesen működött a dolog egészen addig, amíg a pendrive-ot nem használtam arra, hogy arról egy Windows-t telepítsek. A bootolható pendrive-ot rufus-szal hoztam létre. Azóta hiába formáztam le a pendrive-ot akármilyen fájlrendszerrel (Windows beépített formázójával próbáltam csak), ha csatlakoztatom a TV-hez egyszerűen nem ismeri fel. Erre tudtok valami megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- OLED TV topic
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Anbernic RG556 kézikonzol teszt
- Fujifilm X
- Xbox One
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest