Új hozzászólás Aktív témák

  • csakdzsó

    tag

    válasz Veszett Róka #8912 üzenetére

    Hát csodálkoztam egy nagyot,amikor a 1.3003 esetében szembesültem a kocsik teherbírásáról..az első reakcióm negatív volt,gyak.csalásnak vettem.Aztán egyre jobban örült a szám.
    Én is azt vettem észre,hogy több gépjármű használható,a DC-ben tán kettő.A 1.3003-esetében a személykocsik jól mentek,csak a Niva volt életveszélyes,mint egy léghajó az úton.Végül is felfogtam feature-nak.
    Kocsik nélkül szerintem irdatlan nehéz lenne a game,végig használtam őket.
    Az átjárás 1.3003 esetében nekem nem ment kocsival bemennem Yantarba ,Factoryból.A DC-ben átlehet.(ha jól emléxem)
    A sárga tetejű Moszkvics nagyon kafa,imádtam...iszonyat ment kis fogyasztással.
    UAZ sem rossz,de inkább maradtam a Nivánál.
    Pripyatban kocsival átmenni szintúgy élmény,természetesen jobboldalt a vérszopók felé mentem.Előtte esetleg kis gránátozás nem árt beléjük.
    A Stalkerrel párhuzamosan a FEAR-t adták ki,(Jupiter nevű motor,szuper fizika)csak megveszik az ukránok és időben kijön ez a game is.Esetleg még a graf is jobb,meg a fizikai rész.A többiről nem is beszélve..
    Stalkerben annak lesz erősebb a fegyvere és a páncélja,aki előbb észreveszi a másikat és lő???Na ez programozási ökörség.Ha az ellen lő először,akkor háromszor annyit kell belepumpálnod.
    Ezt sosem értettem.

    [ Szerkesztve ]

    köztudottan ugyebár a nácik árja atlantisziak, tehát valójában magyarok is nyilván és persze gyíkok is... Mé? Nem tuttad? :D

Új hozzászólás Aktív témák