Új hozzászólás Aktív témák

  • Veszett Róka

    csendes tag

    válasz csakdzsó #8909 üzenetére

    1.3003-ban az összes kocsi korlátlanul terhelhető. A csomag limitet a DC verziókban vezették be.

    Szabad kocsik találhatóak a Countryside/North hills pálya mindkét végénél, a Radar átjárónál egy Moszkvics, a Lost/Concrete Factory végénél pedig egy rozsdás UAZ parkol a katonai ellenőrző pont mellett. Ugyanezen a pályán a banditák falujában van egy vezethető traktor is. Radar-Dead City átjárónál egy vezetető fehér Niva áll, de annak nem nyitható a csomagtartója. Darkscape-Dark Valley átjárónál áll 3003-ban egy Moszkvics, DC-ben egy Zaporozsec. Darkscape-ban a faluban áll egy működő traktor, illetve a déli monolitos ellenőrzőponton a Moszkvics (sárga tetejű Lada :D). Ugyanitt, kissé távolabb rozsdás UAZ terepjáró.
    ...most fejből ennyi jut eszembe.
    3003-ban gyakorlatlag végig lehetett menni UAZ-al az összes pályán, Cordontól a generátorokig. A mocsáron is keresztül lehet gázolni, a Bár felől Yantarba is vezetett út - ez az átjáró a DC-ben kocsival már nem járható, kissé arrébb tették az átjárót, emiatt a kocsival csak a kerítésnek lehet nekirontani és kerülni kell Bár-Construction site-Yantar-Swamps útvonalon. Pripyatban két út is van a városon keresztül, én általában a jobb szélsőt használtam ahol 3-4 bloodsucker áll őrt.

    A fagyások és egyéb bosszantó dolgok... Nem tudom. Én még ezekkel együtt is élveztem mindkét verziót, nekem sokkal fontosabb volt a hangulat mint a bosszankodás. És nem szabad elfelejteni, hogy a vanila változatok sokkal kevésbé fagynak mint a mindenféle modolt, magyarított, balanszolt stb. verziók.

Új hozzászólás Aktív témák