Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    válasz _Dumber_ #1485 üzenetére

    No, elkezdte nálam is. A dokkolón ugyan nem megy túl, érzékeli, megáll tölteni, de töltés közben "wire missing" üzeneteket spamel. Ez könnyen elcsíphető szemmel is, robot csippan, hogy idult a töltés, dokkolón a zöld led villogni kezd. Majd random 10-60 sec után a led vibrálni kezd, töltés megáll, wire missing, és kezdődik újra a töltés, kis idő múlva a led megint vibrál, stb...

    A tápra rámértem, nálam terheletlenül 22-24V jön ki belőle. De azért nem hagyott nyugodni a dolog: a tápkábel végére rábarkácsoltam egy labortápot, 1.5A-es áramkorláttal, 20V-ra állítva. Az a helyzet, hogy tökéletesen működik, 2-3 órája lóg már rajta, megy a töltés, nincs wire missing, nincs led vibrálás. A labortáp szerint az áram 550-800mA között mászkál, de jobbára statikusan áll egy értéken, majd néha 15-20 percre megemeli kicsit.

    Ez alapján én azt mondom, hogy a tápegység szart be, ami öröm, mert ilyet könnyen lehet venni, vagy építeni, nem kell gyári.

    A gép (Worx m700) egyébként a 4. szezonját húzta le, soha semmi gondom nem volt vele, igazából ha most az jött volna ki, hogy maga a gép halt meg (és mondjuk javíthatatlanul), boldogan mennék tavasszal venni egy ugyanilyet, illetve az új modellt. De szerencsére a diagnózis alapján ilyesmin nem kell gondolkodni :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák