Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Gyerekként nagyon elvarázsoltak ezek a játékok, de egyiket sem vittem végig.
Kíváncsi vagyok mennyire sikerült átültetni az eredeti címek képi világát, egyedi hangulatát, és mennyit változott a játékmenet. Vajon ebben a felgyorsult világban, mekkora közönséget mozgat meg egy ilyen megjelenés?Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
GreatL
őstag
Felgyorsult világ... bár látnám. Egyelőre homokóra-forgókarika-karóra ami a legtöbb helyen vár, használhatatlan nulla térerős 4G-vel és késő vonatokkal.
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Voda Samsung Galaxy A54 | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
PTM
tag
"nulla térerős 4G-vel"
"Galaxy S22+ 256 Vodával | Voda Samsung Galaxy A54 "
Nem lepne meg, ha nagyrészt a második sorral, ezekkel az Exynos alapú csodákkal lenne a gond. Gyakran hallani, nekem is rendszeresen vételi problémáim voltak az ilyenekkel, aztán az S23-mal ezek megszűntek. -
GodGamer5
addikt
Iszonyat durva lett a látvány. Emelem a kalapom a fejlesztők előtt. Elkezdtem, de hamar rájöttem, hogy ezek a fejtörők nem az én idegrendszeremnek lettek kitalálva.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen