Új hozzászólás Aktív témák

  • warning19

    csendes tag

    Gondoltam megosztom veletek, hogy áll a Revoluttal az ügyünk.
    Jelenleg kb. 1 hónapja várjuk, hogy küldjenek az ügyvéd által írt levélre választ. A levélben röviden az van, hogy azonnali hatállyal felmondjuk a szerződést szerződésszegés miatt, ugyanis semmi jogunk nincs ilyen módon zárolni összeget és haladéktalanul utalják vissza, különben büntető feljelentést teszünk. Ezt a levelet elküldte az angol pénzügyi felügyeletnek is, hogy vizsgálják ki az ügyet és intézkedjenek.
    Elmondása szerint a Revolut már azzal erősen aggályos magatartást tanúsított, hogy üzleti és banktitoknak minősülő iratokat kért be. Időhúzási szándékkal olyan utalások igazolását kérték, amik teljesen egyértelmű miért kerültek elküldésre. Az meg, hogy mindenféle indok nélkül hónapokra zárolnak pénzt, a megkeresésekre nem válaszolnak érdemben, szándékosan akadályozzák a kommunikációt, erősen bűncselekmény gyanús.
    Találkozott már hasonló esettel, igaz az nem a Revoluttal kapcsolatban volt. Ott az MNB segítségét kérték, hogy vegye fel az adott ország társszervével a kapcsolatot és gyakoroljanak nyomást a jogsértő cégre. Ez állítólag használt és az ügyfele visszakapta a pénzét. Ha nem érkezik válasz hamarosan akkor ez lesz a következő lépés.
    Közben hallottunk olyan esetet külföldi céggel, hogy több 100 000€-t zároltak indok nélkül, ők is küzdenek velük egyelőre.
    Ezek után úgy gondolom, nagyon gondolja meg mindenki, hogy egy ilyen céggel kapcsolatba akar e kerülni.

Új hozzászólás Aktív témák