Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
match123
tag
Ennyire nincs mirol irni? Mert ketlem hogy fizetne a csatornaja reklamozasaert a mobilarenanak.
-
Alusky
senior tag
Ezeknek a teszteknek semmi értelme, eleve nem is tesztek, hiszen nem objektívek, nem összehasonlíthatóak. Még a karcolós rész sem, hiszen kézzel nem tudni mikor melyik telefonnál mekkora erővel nyomta bele, hiába számozza meg erősség alapján.
Semmi másról nem szól ez az egész, csak a faszit felszopták az egekbe, mert ilyeneket kúr szét és a mai világban ez érdekli az embereket, meg ebből csinálnak gigafluenszereket, youtubereket. Utána meg mennek visítozni a ződpazarlás miatt, hogy pusztul a bolygó.
Nálam ez a Whistlindiesel nevű szartakonnyal van egy szinten, csak ez a kopi csávó nem annyira proli. Meg ha még emlékeztek régen a turmixgépes, darálós csatornára, azt is úgy nézték az emberek, mintha a nirvánába jutnának tőle. Vagy az a tojás meg tejföl szétfröcskölős csatorna. Az embereket ez érdekli, ezért léteznek ezek a csatornák, csak telefont karcolgatni olyan, mint a kultúralkoholista aki 30 ezres bortól lesz seggrészeg és nem a Kőbányaitól. Attól még alkesz és seggrészeg ugyanúgy. Ez a csatorna is ilyen. -
Semmi baj ezzel a teszttel, évek óta csinálja. Nekem tetszik. A keret karcolgatása csak ellenőrzés, hogy valóban a megadott anyagból készült-e. A hajlítgatás is jó. Volt, mikor eltört, mint a ropi, vagy elhajlott.
-
Ricardo
titán
A meggyújtással azt a hőhatást szimulálja elvileg (szerintem sincs sok értelme), ami érheti például egy autó műszerfalára téve tűző napon.
Vízbe tenni maximum a teszt legelején lenne értelme, hiszen a gyötrés után már ki tudja milyen mértékben marad vízálló a tesztalany.
Én már említttem, hogy szerintem lehetne ( ha már ennyire kinőtte magát a csatornája) professzionálisabb a teszt, (például a kézzel hajtogatás helyett lehetne géppel hajtogatni, így pontos számokat kaphatna, és az egyes készülékek összehasonlíthatóak lennének.) de lehurrogtak, hogy ez így a jó. -
cs.zs.
veterán
Értem én hogy megnézzük mennyire hajlik, mert farzsebben ráülhetünk.
Azt is értem hogy karcállóságot is vizsgálunk,
de meggyújtani miért kell, és vízbe mártani fél órára miért nem?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Zack Nelson laborjában a nyílt láng használata kötelező.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- iPhone 13 Pro Max 128 GB 84% Független
- UAG Metropolis LT MagSafe tok iPhone 14 Pro Max Built with KEVLAR
- Független Iphone X 64GB 100% Akku Hibátlan Működés Dobozosan Eladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB Dual SIM Titanium Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Független Iphone SE 2020 128GB Hadi Rokkant Olcsón Eladó
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest