- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Intruder2k5:] Padavan firmware Xiaomi Mi Router 3G és ASUS RT-AC57U routerekhez.
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
- Utoljára frissítve: 2019-09-11 16:48:49
GAMEPOD.hu
Remnant: From The Ashes
Hozzászólok Aktív témák
-
A nehezebb fokozat ad valami pluszt, vagy csak nehezebb?
-
Nos... Lezúztam az első boss-t.
(Gorefist)
Mindenem lvl6-os volt, úgy szitàvà lőttem, hogy sírva menekült.[ Szerkesztve ]
-
Csak aztán nehogy elbízd magad. Amúgy innentől nem lesz annyira durva legalább is Rhom-ig, az első boss a vízválasztó.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Pláne ha a csatabárdra megy az ember
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Csak digitálisan jelent meg a játék. PC-re Steam-en vagy Arc-on érhető el tudtommal.
-
Elérhető PC-n is gamepass-ban? Mert én megnéztem böngészőben és ott nem jelezte csak Xbox-ra ezért nem mertem beírni.
-
AMD Power
titán
Erosebb acelt,hogy tudok szerezni vagy csinalni? Nem tudom magam tovabbfejleszteni mar sima acelal. Illetve az a kereszt szeruseg amitt a neha fel lehet szedni es venni is lehet az acel mellett, az mire jo??
Xbox One X White Special + Samsung UE55NU7023KXXH 4K UHD LED + Samsung M450 2.1.
-
Azt majd dobja előbb-utóbb. A Lumenite is fejlesztéshez kell majd. A lépcsőháznál a csajnál lehet venni nyersanyagot
-
AMD Power
titán
Nekem azt ne mondja senki amugy,hogy a 2-ik bosst 37 szintel 2 oran at nem "tudom" megolni normal modon es ez normalis dolog?!
Es ugy,hogy nem ez az elso jatekom. Mondjuk azon is latszik,hogy nem porog a jatek,hogy a kozel 1 het alatt 1x jott 2 ember jatszani, hiaba van publicon a jatek nalam.
[ Szerkesztve ]
Xbox One X White Special + Samsung UE55NU7023KXXH 4K UHD LED + Samsung M450 2.1.
-
Ha nem ismered, keress rà a Dark Souls-ra. Tutorial az első részben egy kicseszett nagy sàrkànyt kell megölnöd egy svàjci bicskàval. Ràadàsul ha nem olvastad el az utadba kerülő cetliket a tutorial alatt, akkor azt se tudtad mivel mit csinàlsz, mert a jàték nem fogja a kezed és nem mond semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Nézd erre nem tudok válaszolni, nekem Gorefist volt az első és nála kicsit én is fennakadtam de utána Ixillis-ig szerintem egyik Boss sem tartott túl sokáig.
-
Rigormortiis
őstag
Human és Devil Hunter fokozaton valóban nincs sok kihívás a DMC5-ben, ezek fölött viszont sokkal nehezebb bármelyik soulslike játéknál, nem a semmiért az egyik legnehezebb platinázhato játék (skill nélkül nem lesz platina).
Ami a Remnantot illeti, menj be te máshoz fejlődni, így nemcsak "szintet", de fegyvereket, gyűrűket és amuletteket is össze tudsz gyűjteni, amik segítenék majd a saját progressedben.
Lumia 800 --> Lumia 925 --> S7 Edge
-
Ez egy jó tanács
-
AMD Power
titán
Megprobalom! Koszonom a tippet!
Public: Quick Match az jo?
[ Szerkesztve ]
-
Most 30% van rá Steam-en.
-
Rigormortiis
őstag
Nézd, én úgy szoktam, hogy a "browser" vagy "match browser" (nem emlékszem, milyen néven fut) funkcióval kilistáztatom az elérhető játékokat, aztán oda megyek be, ahol ketten vannak ÉS nem Ward 13ban ülnek. Az első kritérium azért, mert 1. többen jobb a hangulat, 2. könnyebbek a bossharcok (3. Tudsz lazsálni, ők majd kipucoljak helyetted a pályát, mégis mindent megkapsz). A második azért, mert a fene tudja, mit csinálnak Ward 13-ban, volt, hogy 20 percig csak néztük egymást...Én mindig csak a saját világomban Wardozok, leginkább a session elején, amikor még senki nincs velem.
Ezért sem használom a quick match funkciót, mert sokszor Wardozók mellé tesz be, és fogalmam nincs, mit lehet ott 20 perceket csinálni.
Amúgy ps4en még bőven elérhető vagyok, nagyon jó játék!
Lumia 800 --> Lumia 925 --> S7 Edge
-
AMD Power
titán
Attol viszonz,hogy en igy onlineban megyek a jatekkal es mondjuk Boss-at olunk stb, attol meg az en "egyeni" jatekom ugyan ott all a story stb csak a karakterem fejlodik!?
-
Xaels: Játék visszarakva. Rámegyek a hiányzó 5 trófeára. Claviger és Totem Father merre lesznek? Vagy van valami speciális dolog ami befolyásolja őket? Undying King-et simán megtudom ölni de a többi remélem lesz.. Ez 3 trófea. Ezenkívül kell 30 traits és 10 armor set.
Sajna reroll-om nincs ugye mert előtte még újra neki álltam ahogy írtam is. A reroll minden világnál működik ugye?Előre is köszi a válaszokat
PSN ID: deck91_x
-
Claviger Rhom, Totem Yaesha World Boss. Adventure módban is adja őket.
Armos van a Wasteland Merchant-nál meg a Swamp Queen-nél.
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- Battlefield V
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- PH! Darts
- További aktív témák...
- Eladó Intel i7-4770 CPU (+ Gigabyte Z97X-UDH3-BK + 32GB HyperX FURY Black 1866MHz DDR3)
- Corsair vengeance rgb pro series - 32 gb (4x8gb) 3200 MHz - CL16
- Eladó Gigabyte GA-Z97X-UD3H-BK alaplap (+ i7-4770 + 32GB HyperX FURY Black 1866MHz DDR3)
- Xbox One S 1TB új, 2 év garanciával
- ÚJ HP ENVY 13 Gyönyörű Ultrabook 13,3” -35% Bivaly i7-8550U 4Mag 8Gb 512GB SSD FHD IPS Bang&Olufsen