Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz arcitec #13906 üzenetére

    "Mert úgy egyébként mindenhol egyformán kellene működnie." Elviekben igen, de sajnos Rockstar játékok esetében nem mindig van így (máig vannak olyan bugok amik engem nem érintenek, de más ismerőst folyamatosan, pedig a platform ua.). Elég csak megnézni mind GTA, mind RDR2 esetében a patch notes-ot. tele van olyan bug javításával amiről sose hallottam (meg olynnal is ami bár javítva lett, de még mindig ott van).

    A detektoros bug érdekes, mert nekem egyszer-kétszer volt már olyan jelzet egszer (fény, hang, rezgés), aztán nem, pedig a térkép szerint kéne ott lenni. Aztán más is jött oda kiásta és én is ki tudtam ásni. Olyan is volt, hogy ásás helyet elkezdett menni egy irányba a karakter, majd miután megöltem magam, és visszamentem nem jelzet, és nem is volt ot semmi (de nálam se). És volt a harmadik típus is, amikor jelzet a deteketor, de nem lehetet kiásni semmit, csak váltás után.

    A legtöbb ilyen hiba azért van, mert mikor elindítod a játékot akkor leszedi a konfigfájlokat a szerverről, és ha hibásan szedi le akkor van iylen, vagy ha hibás lobby-ba csatlakozol köszönhetően annak, hogy a multi p2p alapú.

    "Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

Új hozzászólás Aktív témák