Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz #81556480 #11762 üzenetére

    Igen, Etta Doyle 30 perc után $225/0.48 Gold/1500 XP. De ugyan ennyit fizet Red Ben Clemson, Tobin Winfield és ha van Prestigious Bounty Hunter engedélyük akkor Virgil “The Shepherd” Edwards.

    Ez utóbbi ráadásul most kedd délelőttig duplán fizet pénzben és Role XP-ben. Így 5-ösz szinten 30 perc után $450/0.48 Gold/1 500 XP-at, és itt a legtöbb esetben (értsd úgy, hogy elmegyünk mindhárom helyre, megölünk mindenkit, majd elmegyünk a barlanghoz, vagy a kilátóhoz és ott is megölünk/kifosztunk mindenkit), mindig megvan már magával a küldetéssel a 30+ perc. hátránya, hogy kontroller esetében kötelező Free Aim van (az előnye a +20 XP/ölés). Ráadásul most ugye a Role X-re is dupla van a mostani 3 új Legendary esetében így az 3 000 XP-t, Outlaw Pass 65. szintje után pedig 3450 XP-t is ad (amiből 3 már kiadja az új BH award 10 000 XP-t, így 3 után még jön egy extra $100/0.5 arany/500 XP)

    Runo: Igen kontrollerek esetében van rezgés, ami jelzi, hogy merre van. Anélkül csak az felszálló arany füst jelzi.

    bendegruz: Igen, az el nem költött pénz és az arany az megmarad, mind más eltűnik. De Mike, nem karaktert törlőt, hanem egy új PS profillal kezdte egy új karaktert. Ugye konzolon, egy megvásárolt játékkal lényegében annyian tudnak játszani ahányan akarnak. Egy időben, ugyan azzal a digitális játékkal max. ketten két külön konzolon (Home/Prim, sec. rendszerrel). Nem egy időben ugyan azon a konzolon viszont annyi profilt csinálsz amennyit szeretnél. Itt jön ki egyébként ezen rendszer egyik baja, hogy nem csak ennél a játéknál, hanem sok másnál is sok a smurf account. Vagyis nagy játékostapasztalattal (vagy esetleg mod kontrollerrel/bill. egérrel), bemennek ezekkel a szinte 0-as profilokkal, és tönkre teszik a PvP-t. Esetleg azért jönnek be ilyennel, hogy nyugodtan csalhassanak, hiszen ekkor max. ezeket a "kamu" profilokat törlik, tiltják. És igen, konzolokon nem lehet úgy csalni mint POC-n, de a játék hibákat ki tudják használni (vagy pedig bill/egérrel vagy módosítót kontrollerrel mennek be).

    [ Szerkesztve ]

    “The Wasteland’s got its own Golden Rule: Thou shalt get sidetracked by bullshit every goddamn time.”

Új hozzászólás Aktív témák