Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Végeztem a játékkal. Kész a teljes sztori.

    A véleményem, nagyon spoileresen: Én csalódott vagyok a sztorit illetően. Egyrészt Morgant egy árva betegség viszi el. És semmi epic halál. Megnéztem az összes endinget, még az enyém volt a legértelmesebb. Mikor Morgan kikúszik a sziklára, és ott éri a halál, a napfelkelte közben. De akkor is, ennyi? Ha már tudtuk, hogy beteg, akkor valami nagyon emlékezetes jelenetben lelné szerencsétlen a halálát. :(
    Morgan nagyon jó ember volt, nagyon megkedveltem. Ezért..

    Elég nehezemre esett letolni az Epilógusokat. John?! Már megint? Egy egész játék róla szól, de itt is ő rá vezetik ki az egészet? Oké, házat épít, megházasodik, jó útra tér. És meg is bosszulja Arthur-t. De na... És most csak ő vele lehet játszani.
    Ezzel nekem az a bajom, hogy Arthur-t irányítottuk végig egy hosszú, érdekes történeten keresztül. A szívemhez nőtt. Endgame után is ő vele játszanék szívesebben. Azt hittem lesz egy időugrás vissza a végén, és újra Arthurral fogok vadászgatni. Jó, megszokom Marston-t is, de ez engem baromira zavar most.

    Szóval ez az egész Epilógus nyűg volt nekem. Mármint ötletes feladatok voltak. De tudjátok mit vártam? Azt, hogy Arthur halála után lezáródik a sztori. Ergo nem John-ról, és a többiekről folytatódik az Epilógus. Hanem Arthur korábbi életét mutatja be, a kisfiával és a szerelmével.

    Viszont a sztoriból nekem nagyon hiányzott egy igazi szerelmi szál Arthur-nak. Mert ez a Mary-s minden volt csak az nem. Aztán a vége fele azt hittem Sadie-vel lesz valami. De örültem volna! De nem.. És a készítők bevallása szerint kivágtak 5 óra romantikus szálat. Hát innen üzenem, hogy nem kellett volna!!

    Aztán, a Detroit: Become Human után kevésnek érzem a ráhatásunkat a történetre. Valljuk be, igazából nincs is ráhatásunk semmire. Csak látszólag.

    Egyébként imádtam ezt a játékot, ez a pár negatívum se befolyásolja azt, hogy ez a játék fantasztikus, egy mérföldkő.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák