2019. augusztus 19., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Xaels


Xaels
(félisten)
LOGOUT blog

Kételkedem abban, hogy ez a Titanfall átütő siker lesz és ez nem a Single hiánya miatt.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#2) Csapoati


Csapoati
(nagyúr)

Ne feledjük, Zampella volt az Infinity Ward alapítója is. Szóval valahol tudja, miről beszél.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#3) Akos96


Akos96
(senior tag)

Ez is egy jó magyarázat arra, miért ne erőltessék magukat egy jó sztori megalkotásával. Elvégre úgysem érdekel senkit. A csak singleplayer játékokat sem vette meg senki. :U

"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."

(#4) lofagi


lofagi
(addikt)

Véleményem szerint pedig, ha az ígéreteknek hinni lehet akkor bizony elég nagy sikerre számíthat. Minden esetre marketing az van. Most amúgy is felfelé ívelő a Mech-ek pályája, és mivel lehet egy ilyet feldobni, ha nem azzal, hogy még ki is tudsz szállni belőle? Single hiánya nem izgat, a hosszútávú élvezhetőség végett a multi az ami leköti az embert, fejlődés, új rankok elérése, fegyver upgradek ha csak más játékokra gondolok. FPS és MMORPG megszállottként erre vágyok, fejlődés és hent. Szerintem ezzel nagyon nem vagyok egyedül. Jó lesz ez! :]

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0f4gi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#5) sTERNI


sTERNI
(senior tag)

"ráadásul a multi sokkal jobb is."

Az, persze. De csak azért, mert amit single player módként kaptunk az elmúlt 10 évben, csak akkor ér valamit ha wc papírra nyomtatjuk.

[ Szerkesztve ]

"You travel with fascinating companions, Doctor."

(#6) Szaby59


Szaby59
(veterán)

Egy ilyen játéknál működhet (ilyen kijelentések után kétlem, hogy normális sp-t összetudnának hozni), de ahhoz kiváló MP részt kell letenniük.
Azt meg, hogy a single mennyire "elavult" évente legalább egy játék megcáfolja, pl. nemrég a Bishock: Infinite.

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin: szaby59

(#7) Xaels válasza sTERNI (#5) üzenetére


Xaels
(félisten)
LOGOUT blog

Azért ez erős túlzás.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#8) Segal


Segal
(addikt)

2 mondatba összefoglalható a lényeg.
Ha a single van a középpontba akkor simán megy a warez és messze nem hoz annyi pénzt míg ha a multi akkor ahoz eredeti kell (leszámítva pár játékot) abból meg pénz van.
Readásul sokkal könnyebb a multishoz utólag kiadni 3-4 map-os dlc-ket meg 1-2 új játékmódot, karaktert stb. mint a single részhez valami értelmes dolgot mert ott ha túl rövid akkor semmi értelme ha túl hosszú akkor meg inkább már különálló kiegészítőként adnák.

(#9) Helmoras


Helmoras
(őstag)

Szerintem egész jó lesz ez a game, klassz lenne ha lehetne "botok" ellen is nyomni haverokkal, tudom akkor már miért ne mások ellen, de ha igaz amiket a felhős AI fejlődés / okosodásról beszéltek simán jó lehet, és akkor az valahol mégsem az a "multi" multi de nem is single hanem ilyen coop feelingje lenne.

(#10) djculture


djculture
(félisten)

Én meg már a multikat unom, van belőle 30000féle, mindegyiket megnézem utána megy a kukába marad a kettő legjobb maximum. Ebből nem tudom hogy akarnak megélni a kiadók... Kapásból erre is azt mondom megjelenés után fél évvel már senki se fogja játszani... Semmi extra nincs benne ami arra ösztönözné a játékost hogy a megszokott multis franchise helyett ezt válassza...

[ Szerkesztve ]

(#11) Zöld izé...


Zöld izé...
(csendes tag)

Rühellek multival nyomulni, sosem használom a multi részeket egy játékban!

(#12) Taranti


Taranti
(aktív tag)

Szvsz mindkét tábornak van valami igaza. Csak akkor van értelme single player módról beszélni, amikor színvonalas történetet alkotnak a készítők. De vannak olyan játékok is, ahol messze nem kötelező, hogy egyáltalán sztorija is legyen, lásd FPS, sportszimulátor, stb. A 20 évvel ezelőtti állapothoz képest sokkal kevesebb a jól megírt forgatókönyv, inkább csak alapötletekre csinálnak (minél ütősebb) grafikát, oszt hajrá. (MMO-nál meg AI-t sem kell végletekig csiszolni...)

Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.

(#13) Logen88


Logen88
(aktív tag)

Én se vagyok nagy multis. Egy jó sztori sokkal jobban leköt.

The Last of Us is a masterpiece.

(#14) McSpy


McSpy
(őstag)

A dolog egyszerü lenne ,adjanak ki egy multi-s játékot,és egy single-s,játékot,azt majd kiderül melyik fogy :K,azonkivül ha valaki rövid idő alatt végig rohan akkor valószínű,hogy a játék játszhatósági ideje kevés,készítsenek hosszú idejű játékokat,normális tartalommal,ne csak hentelni kelljen,azt akkor többen fognak játszani single módban

[ Szerkesztve ]

Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!

(#15) Shing


Shing
(őstag)

Csak multi miatt megvenni egy játékot... :Y 10 éve nem volt netünk és imádtam játszani és most sem érzem olyan fontosnak a multit. Jó, persze ha olyan a játék Planetside 2, stb., akkor tényleg nem kell single. Tomb Raider-ben sem volt soha még is több millió rajongója van, a legújabb részbe betettek egyet csak mert kötelező. De mivel csak a szokásos mainstream fos multival büszkélkedhet elmondhatjuk h senki sem amiatt fogja megvenni a játékot.

Szerk.: A CoD single részét kihagyni pedig bűn. Nem értem, szidja mindenki a multit hogy nem fejlődik, ki mondta h azzal a részével kell játszani? A single rész egy nagyon jó élmény, minden résznél és az első CoD részt se a multi miatt szerettük meg. Az a "fél órás" stáblista sem azért van a játék végén, mert annyian dolgoztak a multin és a pénz amit beleölnek a játékba (motion capture, stb) is a single miatt van.

[ Szerkesztve ]

Anti-hype

(#16) Malachi


Malachi
(addikt)

de akkor ugye az ára is ugyanúgy feleződik, mint a tartalom?

(#17) becksim


becksim
(aktív tag)

Engem kifejezetten idegesít a multi. Régen mikor az ember "ráért" órákat egy helyben ülni és hentelgetni a koliban, még elment, de most már örülök, ha 10-15 percre van időm leülni kicsit játszani. És legtöbbször úgy van vége, hogy fel kell pattanni, mert megjött az ügyfél, ki kell törölni a gyermeknek, vagy irány a sütő. mert odaég a csirke... Multi közben meg álladóan felpattanni, nem esik jól, se nekem, se a társaknak.

Nindzsák?? Hol?

(#18) Akos96 válasza Malachi (#16) üzenetére


Akos96
(senior tag)

Nem, mivel a Titanfall annyira eredeti és szórakoztató és nagyszerű és legjobbmultiever lesz (videót is kiadtak erről), hogy a fejlesztői megérdemlik, hogy a teljes árat kifizesd érte. ;] De ha Mr. Zampella logikáját követjük ("hámemiaz, hogy a SP-vel csak 2 órát játszanak, míg a multival százakat"), akkor valószínűleg egy játék árának is csak töredékét teszi ki a single, így azt kihagyva mindössze pár dollárral kellene olcsóbbnak lennie a játéknak.

"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."

(#19) lofagi válasza becksim (#17) üzenetére


lofagi
(addikt)

A felnőtté válás nehézségeivel nem hiszem, hogy a kiadók törődnek! :D

Ja és persze mindenkinek arra van ideje amire szakít, egyértelmű vagyis annak kell normál esetben lenni, hogy a felsoroltakat előrébb helyezed, mint bármelyik játékot. Viszont valószínűleg a célközönségnek még nincsenek ilyen gondjai. :]

[ Szerkesztve ]

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0f4gi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#20) Cifu


Cifu
(nagyúr)

A kulcsszó az idézet végén van "Számunkra ez tűnik ésszerűnek". Gondolom ha több pénz, több fejlesztő és több paripa lenne, akkor nincs probléma az egyjátékos móddal sem. De mivel nincs pénz, kevés a fejlesztő és még kevesebb a paripa, így dönteni kellett. Vagy lesz egy középszerű(en gyenge) single és egy hasonló színvonalt képviselő multi, vagy egy elfogadható single játékmód, vagy egy elfogadható multi játékmód. Ők a háromból az utolsót választották. Nyilván meg kell magyarázni mit és hogyan csinálnak, ezért most szükség erre az erőltetett indoklásra...

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#21) Tnil


Tnil
(tag)

"Zampella szintén a Call of Dutyt hozta fel példaként, ahol egy meglehetősen nagy csapat fél évnyi, összehangolt munkájára van szükség annak elkészítéséhez, a játékosok pedig nyolc perc alatt átrohannak rajta"

Drága babám, ha csak ennyi a probléma, akkor csinálják meg hosszabbra azt a nyomorult egyjátékos kampányt. Mass Effect 2 sem rendelkezett se multival, se coop-al, aztán szerintem mégis az egyik legjobb játék lett, mert : a) *dobpergés* van benne egy normálisan kidolgozott történet b) (számomra legalábbis) nem unalmas a játékmenet.

(#22) Ryder62


Ryder62
(őstag)

Én is csak single játékokkal játszom. Multi a kisgyerekeknek való. Jó persze ez nagy általánosítás hiszen ha van megfelelő közösség (nem kis taknyos kölkök) és jó multis játék akkor no problem. Viszont már futószalagon esnek le a n+1 mmo-k, multis játékok (cod). Ezeket viszont a kis kölkök lepik el javarészt.

Én igénylem a jó singléket amik jó történettel, karakterekkel, zenékkel, pályákkal, hangulattal stb rendelkezik. Az most hogy belépjek egy multiba és a kis hülyék csipogását olvasgassam, hallgassam már se türelmem sem pedig kedvem nincs. És még egy szót sem szóltam a csalókról... :U

(#21) Tnil:

+1

[ Szerkesztve ]

(#23) Malachi


Malachi
(addikt)

amúgy kicsit komolyra fordítva, én sajnálnám, ha kiveszne a single kampány a multis FPS-ekből. scriptelés ide, vagy oda, én eddig majdnem mindet nagyon élveztem, talán a MoH az gyér volt kicsit, de szódával az is oké. szerettem a CoD kampányokat, a BF-et is, meg igazából mindet.

hülyeség, hogy most ne csináljunk single részt, igenis csináljanak, jót, izgalmasat, hosszút.

(#24) Akos96 válasza Tnil (#21) üzenetére


Akos96
(senior tag)

Ja, és a CoD-ot felhozni példaként értelmetlen. Ott a singleplayer értékelhetetlen, mint sztori, mint játékélmény szempontjából.

"egy meglehetősen nagy csapat fél évnyi, összehangolt munkájára van szükség"

Szeeegények, vannak olyan játékok, amelyeken - jogosan/nem jogosan - évekig dolgoztak. Nekik meg fél évig kell, hogy letegyék az asztalra ugyanazt, amit azelőtti évben. :O

[ Szerkesztve ]

"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."

(#25) AS


AS
(félisten)

Codok és 2 évig készülnek nem fél év... Itt sokan nem értik meg hogy nem egy studio csinálja a játékokat hanem több.

Visszatérve itt egy Hd videó a játékról nagyon cool lesz.
link

Samsung Galaxy Tab S 8.4, Samsung Galaxy S9+ Nubia Red Magic 3

(#26) blade zte


blade zte
(őstag)

Annyit mondanék:
Ha létezne is egy játék olyan multival, ahol az epikusság nagyobb, mint a cod, meg bf singleplayerekben, akkor is csak hihetetlen nagy tehetséggel/tapasztaltsággal tudod úgy élvezni, mint egy single epikus scriptelt játékot. Nem szabad meghalnod, jól kell vezetned stb. , avagy minden, amit a singleplayerben tudnak a karakterek.

Oppo find 7 astro black

(#27) Dr. Akula


Dr. Akula
(nagyúr)

Nem érdemes foglalkozni az ilyen kiadók játékainak megvásárlásával.

Ez a nyilatkozó gyerek eléggé izzadtságszagú, csak a bizonyítványt akarja magyarázni hogy miért nem képesek és hajlandók pénzt és energiát ölni az AI-ba, küldetésekbe, ahelyett hogy licenszelnek egy enginet és csinálnak hozzá egy körpályát "aréna" címszóval, aztán kész a "fejlesztés" 5 perc alatt.

"internet nélkül nem fogunk tudni vele játszani sem"
Mondjuk ki nyíltan: ez a ma divatos antiwarez próbálkozás, nem "multipléjer ideológia".

[ Szerkesztve ]

Xbox One X - PS4 - Dell 5491 - i9-9900K, G.Skill Trident Z 32GB 3200/CL14, MSI 2080Ti Lightning Z, ASUS Maximus XI Extreme, Samsung 970Pro 1TB, Corsair K95 RGB Platinum, Logitech GPro, Benq PD3200U, Phanteks Enthoo Elite

(#28) Dr. Akula


Dr. Akula
(nagyúr)

"Ami az egyjátékos hadjárat hiányát illet, Zampella szintén a Call of Dutyt hozta fel példaként, ahol egy meglehetősen nagy csapat fél évnyi, összehangolt munkájára van szükség annak elkészítéséhez"
Mondom én hogy büdös a munka...

"a játékosok pedig nyolc perc alatt átrohannak rajta."
Talán többet kéne dolgozni rajta, hogy ne csak 8 perc játékidőt érjen a munkájuk. Másoknak ez szokott sikerülni, még a Rockstarnak is.

Xbox One X - PS4 - Dell 5491 - i9-9900K, G.Skill Trident Z 32GB 3200/CL14, MSI 2080Ti Lightning Z, ASUS Maximus XI Extreme, Samsung 970Pro 1TB, Corsair K95 RGB Platinum, Logitech GPro, Benq PD3200U, Phanteks Enthoo Elite

(#29) calvin.ck válasza blade zte (#26) üzenetére


calvin.ck
(csendes tag)

Igen, pontosan errol van szo. A multi jo lenne, ha nem csak annyirol szolna, hogy rohangal 30 hulyegyerek es celtalanul (az nem cel, hogy lopd el a masik csapat zaszlajat vagy hatastalanitsd a gonosz terroristak bombajat) lovoldozget egymasra majd a vegen habzo szajjal anyazzak egymast, hogy kinek mennyi kill-je van. Egy jo single kampany nem csak jatekelmenyt ad, hanem igazi erzeseket kepes kelteni. Izgalmat, oromet neha igazi gyaszt, olyan mint olvasni egy jo konyvet vagy megelni egy akciofilmet. Egy multi player majd akkor tud ilyet biztositani, ha kepes lesz globalis kihivasokat allitani a jatekosok ele. Lehet, hogy a multiplayert sok ember elvezi, de egy jatekot az egy szemelyes resze teszi feledhetetlenne...

(#30) Wolverine válasza Malachi (#16) üzenetére


Wolverine
(félisten)

Nem vagyok benne biztos, hogy fele annyi tartalom lesz benne egy átlagos játékhoz viszonyítva.

#21: az annyi plusz pénzbe kerülne (fejlesztési idő, fejlesztők bére stb.), amit még konzol-exkluzívként sem termelne ki a játék. Egy AAA szintű cucc olyan drága, mint egy AAA szintű mozifilm; csak épp több olyan mozi van még jelenleg, ami képes ezt kitermelni, mint játék. Főleg azért, mert szerintem kevesebb film készül ilyen büdzsével évente, mint amennyi játék... Szerintem lassan itt lesz az ideje annak, hogy több kiadó és fejlesztőcsapat lépjen az indie útra, és fogjon bele kisebb, rövidebb, olcsóbb, de ugyanolyan tartalmas és szórakoztató cucc elkészítésébe - főleg, mert ilyenekből is válhat AAA siker (lásd még PvZ, Angry Birds stb.). Valahol az is vicces, hogy az utóbbi évek kultjátékaiból nagyon kevés volt az AAA kategóriás.

#22: én meg gyakorlatilag csak MMO-kkal játszom, mert nekem a single unalmas lesz max. 1 óra után. És ez valamiért minden játékra igaz. (némelyiknél az 1 óráig sem jutok el, mint pl. a Mass Effectben vagy a Diablo II-ben annak idején) A kivétel a Football Manager sorozat, azt hajlandó vagyok párszáz óráig játszani, utána viszont a 32 bites felépítése miatt memóriaproblémákkal omlik az egész.

@hír: "A program azért lesz Microsoft-exkluzív (Csak Windowsra és XBOX-ra jelenik meg), mert a csapatuk mindössze alig több, mint 60 emberből áll, így nincs erőforrásuk minden platformra fejleszteni."

Vagy azért, mert az MS konzolexkluzivitást kért a megjelenés idejére, és némi osztás-szorzás után az jött ki, hogy akkor hatékonyabb lesz a PS-t teljesen mellőzni...

[ Szerkesztve ]

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#31) Diopapa válasza Wolverine (#30) üzenetére


Diopapa
(addikt)

én meg gyakorlatilag csak MMO-kkal játszom, mert nekem a single unalmas lesz max. 1 óra után.

Hogy' is van ez? A single unalmas, a manapság divatos grindfest MMO meg nem? Vicces :)

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#32) Wolverine válasza Diopapa (#31) üzenetére


Wolverine
(félisten)

Nem játszom grindfest MMO-kkal, azok tucatjátékok és 5 éve már láttam, mit tud egy olyan. Amik átesnek a szűrőmön, azok ennél többet tudnak valamiben.

Egy single játéknál viszont a 2. indításra sem tudom rávenni magam.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#33) MasterMark


MasterMark
(félisten)

Hát ez elég gáz.

Tempus fugit

(#34) Dr. Romano válasza MasterMark (#33) üzenetére


Dr. Romano
(veterán)

Nem sikerült a munkát befejezni pénz/idő hiányában, így inkább megpróbálják megfűzni az embereket hogy ne is hiányozzon nekik, méghozzá úgy hogy meg is magyarázzák valami gyökérséggel.
Tudom, mert ezt a taktikát én is alkalmaztam anno melóhelyen, mikor számon kértek rajtam egy el nem készült dolgot. :D

Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???

(#35) MasterMark válasza Dr. Romano (#34) üzenetére


MasterMark
(félisten)

Szégyen.

Tempus fugit

(#36) Dr. Romano válasza MasterMark (#35) üzenetére


Dr. Romano
(veterán)

Hát kösz :DDD

Tudom ;)

[ Szerkesztve ]

Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???

(#37) MasterMark válasza Dr. Romano (#36) üzenetére


MasterMark
(félisten)

Úgy értem az szégyen amit ezek csinálnak. Nem rád értettem. :DDD

Ez akkora bullshit, hogy nem érdemes foglalkozni a single playerrel. Hát ott van a WItcher pl. köze nincs a multihoz, és mégis teljesen jó. Ott van a Kotor, vagy az Oblivion. De komolyan. :(

[ Szerkesztve ]

Tempus fugit

(#38) Wolverine válasza MasterMark (#37) üzenetére


Wolverine
(félisten)

Valsz. Zampella arra akart kilyukadni - amit itt is említettek feljebb -, hogy a rendelkezésükre álló erőforrásokkal vagy csinálnak egy ütős single-t, vagy csinálnak egy ütős multit, vagy belezsúfolják mindkettőt és mindkettő felejthető lesz.

Amúgy az általad említett játékok közül a KotOR lassan 10 éves. Az Oblivion 7. A Witcher 5, és a Witcher 2 is elmúlt 2 éves. Manapság a legemlékezetesebb single játékokat az indie stúdiók csinálják...

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#39) AS


AS
(félisten)

Itt most fps-röl szó. Játékosok valóban végig rohannak rajta. Szerintem úgy jó ha vagy csak single van vagy csak multi. Így lehet fókuszálni.

Samsung Galaxy Tab S 8.4, Samsung Galaxy S9+ Nubia Red Magic 3

(#40) MasterMark válasza AS (#39) üzenetére


MasterMark
(félisten)

Akkor Half-Life. Ja tudom az is régi...

Tempus fugit

(#41) AS válasza MasterMark (#40) üzenetére


AS
(félisten)

Sajnos kevés olyan nagyszerű fps van....

Samsung Galaxy Tab S 8.4, Samsung Galaxy S9+ Nubia Red Magic 3

(#42) MasterMark válasza AS (#41) üzenetére


MasterMark
(félisten)

Ilyen hozzáállással mint ami a cikkben van, fognak még valaha jó játékok kijönni egyáltalán? :U

Tempus fugit

(#43) lofagi


lofagi
(addikt)

Azért jó gyorsan temetitek, néhány videó után. :D

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0f4gi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#44) Tnil válasza Wolverine (#30) üzenetére


Tnil
(tag)

Hát, a Borderlands 1, Alan Wake is csak AA+ játékok, aztán mégis rendelkeznek jelentős játékidővel. :)

(#45) Wolverine válasza Tnil (#44) üzenetére


Wolverine
(félisten)

Mi számít jelentősnek? Nálam ez a szint valahol 50 óránál kezdődik.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#46) Tnil válasza Wolverine (#45) üzenetére


Tnil
(tag)

Szerintem a 30 óra már jó. Személy szerint én a Mass Effect 2-vel és az összes DLC-vel 27 óra alatt végeztem, úgy, hogy mindent pontosan elolvastam, minden kis zegzugot megvizsgáltam, tehát egyszerűen amit lehetett felfedeztem/megcsináltam/megnéztem. :)

(#47) fornettisuti


fornettisuti
(addikt)

Évek óta nem nem single részért veszek játékot, hanem a multi részéért.
Megmondom miért:
A single ugyan az, mintha csalók ellen kellene játszanom, akik aimbotoznak/whznak.
Sosem fogom megérteni miért szidják a single fanok a multiban csalókat, hiszen a singleben a gép/bot csal ellened, mert az aimbot erősségét lehet csak a nehézségi fokozatokon állítani pl.: easy -medium- hard..stb
játékosnak esély nem sok van ellene, nehezebb szinten! Ebben mi az élvezet/szórakozás a single huszároknak?
Én maradok multinál élő játékosok ellen és hardcore szervereken vagy (Project Reality-zok) ha van köztük 1-2 csaló akkor is.

Samsung S7 - LG Gpad 8.3 - Xiaomi MiBand2

(#48) MasterMark válasza fornettisuti (#47) üzenetére


MasterMark
(félisten)

Na ez itt a baj. Egy jó AI-val egyáltalán nem csalnak.

Single lényege a TÖRTÉNET.

Tempus fugit

(#49) Tnil válasza fornettisuti (#47) üzenetére


Tnil
(tag)

Azért az halkan megkérdezem, melyik a jobb, ha a gép csal ellened, mégis nagyon nehezen de le tudod győzni, vagy ha multiba wh-zik, meg aimbotozik valaki ellened akit 10ből 2x tudsz lelőni?

Nem véletlenül van tele a net olyan videókkal ahol a 12-4 éves gyerekek idegbetegen anyáznak, meg kiborulnak MULTI közben.

(#50) Akos96 válasza fornettisuti (#47) üzenetére


Akos96
(senior tag)

Singleplayerben van történet, jó esetben karakterek is, különféle küldetések, esetenként kreatív játékmenet. Multiban ezzel szemben - az esetek 99%-ban - gyakorlatilag csak futkosol, lelősz valakit/valakiket, lelőnek, respawn, újra. Ha haverokkal játszol, úgy már persze valamivel jobb, de azért egy igazán ütős single-t nem cserélnék le rá. :)

"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.