Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus95

    senior tag

    válasz tobias40 #3704 üzenetére

    Nekem egy dolog miatt lenne fontos a 10 es frissítés. A sötét mód miatt. Látássérült vagyok és ahol csak tudok sötét alapon világos betűt használok.
    Huawei és iPhone telefonok ezekkel nincs is gond mert mindkét eszközöm van sötét mód lehetőség. A Xiaomi telefon munkahelyi telefonom, így nem ez használom elsősorban, de amikor ezt kell használnom akkor nagyon örülnék annak a sötét módnak.

    De elsősorban most nem is ez volt a probléma, hanem az a beragadt biztonsági frissítés, ami vélhetően a többi biztonsági frissítést is megakasztotta azzal hogy az nem hajlandó feltelepülni.
    És nem szeretem az ilyet, tekintve hogy semmi mókolás nem volt, minden gyári. Ilyen helyzetben pedig még sosem fordult elő velem ilyesmi, hogy egy frissítést ne tudott volna települni, amikor minden gyári és a frissítést is gyárilag küldték ki.
    Azért kérdeztem, hogy van e valami flashtool vagy egyéb mód hogy kézzel fel tegyek egy full verziós gyári romot.
    Véleményem szerint ez a probléma nem fog magától megoldódni. Egy év múlva is ugyanez a beakadt biztonsági frissítés fog engem fogadni. A megérzéseim pedig helytállóak szoktak lenni, így mindig cselekszik is és megoldom a problémát.
    Azonban ilyen telefonnal még nem volt dolgom és az újfajta frissítési eljárás, mi alapján két rendszerparticio van a telefonban (A és B partíció) sem volt még dolgom. Nem akarok hirtelen olvasott információkból cselekedni és téglát csinálni a telefonból tekintve hogy munkahelyi készülék. Az Alföld közepén pedig nehéz Xiaomi szervizt találni.

Új hozzászólás Aktív témák