Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz Noobstyl3 #12716 üzenetére
Ugyanígy jártam az olasz tengernél a P9-esemmel. Rokonokkal mentük, ilyen motorcsónakos ejtőernyős felhúzós mókára, és gondoltam elrakom a telefont, hogy videózzak a motorcsónakból. Séta közben az egyik rokon odaszólt, hogy felcsaptam magam, saras, homokos lett a hátam. Gyorsan bementem a tengerbe lemosni, bementem térdig a vízbe, majd legugoltam, hogy lemossam magam. 2-3 másodpercnél nem voltam tovább vízben. Közben estébe is jutott, hogy a telefon a zsebemben volt. Akkor meg normálisan működött, de utána újraindult, majd egy ablak jött be, factory reset, reboot és hasonlókkal. Később még tudtam használni, viszont a bekapcs gomb, és a hangerő gomb nem működött. Nem is tudtam kikapcsolni közvetlenül az eset után. A szervizben azt mondták, hogy ha valami károsodott a telefon belsejében, akkor az alaplacserét jelent, ami olyan 30-40 k-t jelent... Elvittem egy mobiloshoz ultrahangos tisztításra, hátha megoldja a problémát, 4k-t megért. Esetleg próbáld meg elvinni valahova szétszedetni, kitisztíttatni, ultrahangos tisztítást kérni, mert a só roncsolhatja az elektronikát, állítólag használhat, legalábbis ezt mondták nekem a telefonom topikjában. Először voltam tengernél, igy még emlékezetesebb lett... Remélem mindketten megússzuk a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz Noobstyl3 #12719 üzenetére
Nekem is azt ajánlották, mint az előttem szóló fórumtárs, hogy minél hamarabb el kell vinni valahova, ahol kitisztítják. Én már nem tudtam, mert 1,5 nap múlva már jöttünk haza.
Debreceni vagyok, az itteni szakszervizből elhajtottak, hogy ilyet ők nem csinálnak. Itt a fórumon ajánlottak egy gsm boltot, szervizt, ahol ténylegesen elvállalták, aztán majd kiderül, hogy kidobott pénz volt-e.
Ezt a helyet linkelték még nekem, ha esetleg pesti vagy: [link] -
HUTCHDB
nagyúr
válasz Noobstyl3 #12770 üzenetére
Lányom iphone7-e esett bele a medencébe 2-3 mp-re. (Vízálló!!!!)
Sajnos a kijelző és a felső szalagkabel csere nélkül nem uszta meg.
Pedig az a telefon bekapcsolt, és adott képet is...2 napig.
Szóval szerintem ez kijelzőcsere lesz nálad is.[MÁS:
A napokban érkezett global stabilban van e váltakozó lezart képernyő, illetve ez az Always on display:g_g_g!
Nálam volt gond a sima mi8-nál is.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Noobstyl3 #12773 üzenetére
Erre nem terjed ki a garancia, szoval önköltséges lesz a dolog.
Van itt a prohardveren t-pac (azt hiszem ez a nickneve) ha jól tudom ő kifejezetten xiaomi javítással foglalkozik.
Egy üzenetet megerhet..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest