Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noobstyl3
újonc
válasz SOAD19 #12718 üzenetére
Én is most horvátba.. Ki-be járkáltam a vízből semmi nem volt. Mondom csinálok egy videót.. Természetesen nagy kő borulás.. De rögtön emeltem is ki a kezem a vízből. Hát én is nagyon remélem hogy olyan nagy kár nem lesz.
Szét nézek akkor itt a környéken van e ilyen lehetőség.
Ha más nem majd otthon. Bármilyen szervizbe csinálnak nekem ilyen ultrahangos tisztítást? -
Noobstyl3
újonc
válasz SOAD19 #12721 üzenetére
Hát akkor ez nekem lehet nagy bukta lesz. Hétfőn jöttünk majd csak vasárnap megyünk haza. De lehet én basztam el mert a hangszóróval kicsit fujkaltam lehet jobban befolyt mint kéne. Most keresgélek itt valami szervizelt vagy valamit hátha.
Köszi a linket. Útba esik Pest hazafelé szóval ha más nem beugró majd oda hátha tudnak valamit még vele kezdeni vagy mondani rá. -
Noobstyl3
újonc
válasz SOAD19 #12723 üzenetére
Hát már kár rajta idegeskedni.. 1 napos rizs kúra után raprobaltam most. Bekapcsol bejön a Mi logó és semmi több.. Rezeg érintő panel is megy elvileg tölt is. Lehet valami kapott bent. Most egyenlőre marad a rizs továbbra is hátha még csinál valamit.
Ha kész lesz az ultrahangos cucc majd írj már egy tapasztalatot van e bármi haszna. Mert ha nem akkor feleslegesen nem próbálom meg. Köszi :) -
g_g_g
Topikgazda
válasz SOAD19 #19978 üzenetére
Szerintem kizárásos alapon lehetne kideríteni hol a gond.
Telefon másik wi-fi hálózato(ko)n is ezt produkálja?
Ha igen, akkor telefon oldali probléma lehet, ha nem, akkor inkább a wifi szolgáltatás környékén néznék szét.
2,4 és 5 GHz-en is problémás?
Esetleg másik csatornán megpróbálni.Tudom macerás kissé, de nincs jobb ötletem, hogyan lehetne kideríteni mi a gond.
-
Leon77
őstag
válasz SOAD19 #20083 üzenetére
Nekem évek óta ugreen van qc3, olyan jó, hogy többet is vettem belőle.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest