Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Nekem nem gond a nagy ház, teljesen hozzászoktam.
A kamera még érdekes dolog, mert az egyebkent egyenletesen jól teljesítő iPhone sok esetben a számomra használhatatlan több résznél beégetett végeredményt produkálja.
Ez igaz sajnos a 11-re is.
Amikor XS Max-szom volt, akkor az iPhone topikban fel mertem vetni, hogy szar a 📷 éjszakai képe, kaptam is..., hogy dehogy is, nincs azzal gond.
Amikor azt mertem leírni, hogy ez csak szoftveres elmaradás az apple részéről, akkor meg aztán jöttek a kioktatasok.
Felhoztam a pixelt, és a gcam -ot, ami a meglévő kameramodullal androidon csodákra képes, akkor is csak a lehurrugast kaptam, , hogy humbug, amit a pixel csinál, erre más hardver kell...
Kíváncsi leszek, ha valamelyik ios-be beleteszik majd a korábbi modelleknél is az éjszakai módot, mit fognak szólni.Hasonlót játszották el a p30 pro-nal, mikor képekkel illusztrálva írtam a topikba hogy a nagyon felhájpolt készülék csúnyán elvérzik szinte mindenben (az akkori készülékem) a Mi9 mellett.
Nincs baj szerintem a xiaomi készülékkel, pláne ha azt nézzük, hogy töredéke az áruk a többihez képest, és így is csucskeszuleket fokhatunk a kezünkben, mert bármennyire is vannak apróságok, igen is más gyártóknál szintén van baj, sőt...
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
- iPhone 14 Pro Max Space Gray 256GB - Face id hiba, 90% akkumulátor, kártyafüggetlen
- iPhone 15 Pro 128Gb Blue Titanium, gyárilag független, másfél hónapos!
- iPhone 13 128GB Midnight, gyárilag független, új!
- iPhone 13 128GB Midnight, gyárilag független, új!
- iPhone 12 64GB Blue, gyárilag független, szinte új!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest