Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
aktív tag
Deathloop-ot tegnap el is kezdtem, de szerintem hibas a grafikai mod beallitasa.
Ha 120FPS-es modrol valtottam RT modra (ami 30FPS lenne), ugyanugy ereztem, hogy 120FPS-sel megy a jatek es a latvany se valtozott. Amikor 60FPS-es (quality, vagy performance) modrol valtottam RT-re, akkor a 60FPS-es mod ragadt be. Tehat mintha nem is lenne ott az RT mod. -
lordEVO
tag
válasz
Felesbandi #1 üzenetére
Minden egyes grafika beallitas utan ki kell lepni a jatekbol teljesen es ujra inditani. Pont ma neztem egy videot es abban emlitettek.
[ Szerkesztve ]
-
Felesbandi
aktív tag
Részemről ez a játék felejtős. Két Dishonored es az uj Prey utan eleg nagy csalódás. Ez a játék egyáltalán nem érdemli meg a 10 pontos értékeléseket. IGN es az osszes 10est dobalo oldal kamuzik.
-
Wesder
félisten
válasz
Felesbandi #4 üzenetére
Nem kamuznak, csak le kell vonni a Sony pontokat, és meg is kapod a 7/10, 8/10-es értékeléseket.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Microsoft egy csokorba szedte, hogy milyen további játékok várhatóak még az elkövetkező napokban az előfizetők számára.
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX ONE X Gold Rush Limited Edition 1TB, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 Slim 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 Pro 1TB konzol + 2 kontroller 5 játék garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest