Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
"A film középpontjában természetesen a Ryan Reynolds alakította Deadpool lenne."
Az új X-Men-ben van ez a karakter, vagy csak én maradtam le valamiről az előző 3 múviban
Pixel 7 + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
-
bishoplogan
senior tag
Igen (Origins: Wolvi részbe), csak mellékszereplő ott.
-
Crytek
nagyúr
Remélem lesz abból is játék és még jobb lesz mint a Wolverine game.Bár az valami félelmetesen hangulatos és jó lett!
Next PC Upgrade: 2022
-
Hunter2
addikt
válasz bishoplogan #3 üzenetére
vag yinkább főellenség. Mondjuk nem vágom hogy Deadpool hogy lessz főhős ha egyszer a rossz oldalon áll. De gondolom ezta forgatókönyv írók megoldják.
-
cor
őstag
sokkal jobb/ismertebb karakterek is vannak, miért öt kéne eröltetni?
hisz csak egy "copycat"s mi lenne a szinkornneve (filmet még nem láttam )
halálosmedence ?[ Szerkesztve ]
...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
Hedgehanter
őstag
Nagy volt a filmben ja a srac illik neki a dumalos fazon johet a mozi...
-
Wolverine
félisten
A deadpool-játékot a Raven nem a filmbeli Deadpool alapján készítené, hanem a képregénybeli alapján. És az a Deadpool egy Vonneguthoz mérhetően fekete humorral megáldott arc, aki tudja, hogy egy képregény főszereplője... pl. ilyen dolgokat is művel.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Túrin
tag
Hat nemtom, hogy Farkas-t feluluberelheti-e. )
Túrin Turambar
-
csabi13
csendes tag
Ott a pont, nem Farkas, hanem Rozsomák, érthetetlen hogy amikor a Wolverine Rozsomák-ot jelent a halál ..ért kellett Farkasra forditani..
és tuti Deadpool-bol is vmi állatságot fognak kihozni.. -
bishoplogan
senior tag
Magyar forgalmazók csináltak még anno egy tesztet (főleg az első x-men movie 2000 idején), hogy melyik lenne a jobb, és a Farkasnál maradtak, mivel azt a magyar közönség jobban el tudja képzelni Logan karakterének. Rozsomákot legtöbbször egy patkányszerű lényhez hasonlították. Szal egyben marketing politika az egész így. Bennünk, magyarokban van a hiba, ezek szerint, főleg akik nem ismerik a képregényt! Miattuk lett ez a név, én legalábbis így tudom.
-
cor
őstag
válasz bishoplogan #15 üzenetére
igen valami ilyesmi volt, söt nagy hányada a résztvevöknek ki is röhögte azt a szot h rozsomák, mert ugye nállunk nem tul ismert állat
de ez a cikkrészlet azért odatesz, szal nem csak mi vagyunk hülyék"
“A farkasok elég népszerűek idén” - vonta le az egyik újságírónő a nagy következtetést a Hugh Jackman-interjú végén, olyasmire utalva, hogy az X-Men Farkasa, meg a Twilight 2 farkasemberei is vagányak. Erre Hugh Jackman szépen elmagyarázta, hogy a farkas (wolf) nem egyenlő a rozsomákkal (wolverine), mert az első falkában vadászik, utóbbi viszont egy kis, szőrös méregzsák, aki nekiugrik akár a medvének is, pont mint a karpengés Rozsomák a képregényben. Kár, hogy Jackman nem lesz itt április 30-án, az X-Men kezdetek hazai premierjén, elmagyarázhatná a bakit a szerencsétlen magyar fordítónak is."...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
madgie
titán
válasz bishoplogan #15 üzenetére
Hja, még mindig jobb, mintha Karmosnak hívnák
-
cor
őstag
válasz bishoplogan #17 üzenetére
sztem ez kinti interju, s a hangalak miatt 'wolf'ozta le a nö
aki ismeri az eredeti forditásokat azokat ugyis zavarja ez az egész szinkron dolog, akinek meg uj annak meg ez a félreforditott izé lesz ami rögzül
...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Ukrajnai háború
- Kiterjesztette az Egyesült Államok a kínai chipkorlátozásokat
- Politika
- Digitális Állampolgárság Program
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Lézervágás, gravírozás
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-10400F / 11400F + Új RTX 3050!!! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- 0 perces GameMAX Destroyer Tempered Glass WHITE házak számlával!
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M3 2024 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia2025.10.17
- PlayStation 4 Slim 1TB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Eladó okosórák és néhány egyéb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest