Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
1tom
aktív tag
Nekem a Wonder Boy játék címről ez jut az eszembe: [link] . Szerintem elmegy egynek ez is.
[ Szerkesztve ]
Bunkók kiméljenek! Amiga rulez always!
-
félisten
Köszi! Jónak tűnik, és nyáron jön STEAM-re is!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Mike88
senior tag
Nekem nintendo-m volt, nem Sega-m, szóval nekem az Adventure Island jut róla eszembe.
Játékképeket elnézve az első rész pályái teljesen megegyeznek, s ha jól látom a többi rész viszont már egymástól eltérő.
Számomra egyik kedvenc volt az Adventure Island, mind a 4 része jól sikerült. -
félisten
válasz szupermacs #4 üzenetére
Bocs, de mennyi kellene? 2GB?
Annyival a W10-es tabletek mennek, de lefogadom, hogy azokon is simán fog futni."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
GreatL
őstag
A kritika nagyon jó és rám is igaz - a Disney új NESjáték-kollekciója sem tetszik a játékmenet miatt pedig régen bírtam az ilyeneket.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Béééla
őstag
A Switchen is kapható szóval elégnek kéne lennie a 2 gigának is
Az ellenfelek minden képernyőn újratermelődnek, ami további frusztrációt jelent. Ez egy nagyon durva, csiszolatlan játékmenetet eredményez, ami mai szemmel már egyáltalán nem élvezetes.
Akkor se volt élvezetes, sőt kifejezetten dühítő volt amikor végre átverekedte magát az ember valahol de az ellen csak jött újra és újra, de drop, az nincs!Bélabá
-
khron78
őstag
Bocsánat, de tudtommal a Wonder Boy nem volt hivatalos kabala. Kevered az Alex Kidd-el.
-
Zoltn
senior tag
Köszi a tesztet!!!!
Hát ennek most nagyo örülök! 6 éves lehettem mikor kaptam egy Sega-t, és megkaptam hozzá ezt a játékot is. Hát mit ne mondjak az egyik kedvencem volt. Alig ismertem rá így a képekről. És a legjobb, hogy a szüleimnél még mindig megvan az eredeti dobozos játék, szerintem egy csomó mentéssel!!!!!!!!!
Alig várom már hogy legközelebbi látogatsánál előkotorjam a szekrény mélyéből.
Megcsináltad a napomat, kösz!"Music is your only friend. Until the end!"
-
mad1
veterán
Mi volt elobb a tyuk vagy a tojas?
Adventure island vagy a wonder boy?
Ki masolt kit?Ne szemetelj ! = Steam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4 Slim 1TB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- PlayStation 5 Digital 30th Anniversary Limited Edition / Bontatlan - 2 év gari
- Xbox One S 500GB 12 hónap szavatosság
- Csere-Beszámítás! Steam Deck LCD Gyári 512GB.
- Sony PlayStation 5 (PS5) Lemezes 825GB Játékkonzol!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest