Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
őstag
válasz
idegen lény #64 üzenetére
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
idegen lény
őstag
Most voltam az 576-ban, és megkérdeztem, hogy van-e használt Wii lemez. Erre azt a választ kaptam, hogy a Wii játékokat nem szokták visszahozni, mert nagyon jól meg vannak csinálva. Hiába, a minőség egyenlő a Nintendóval.
NINTENDO = MINŐSÉG
JAJSZTÉJSÖN, X-DOBOZ = ???[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
idegen lény
őstag
válasz
idegen lény #62 üzenetére
Bár aszem egyelőre kétszázezer forintért (1300 dollár) kihagyom.
-
idegen lény
őstag
válasz
idegen lény #59 üzenetére
De igazából egy Envisiont szeretnék! Nem tudja valaki, hol lehet ilyet kapni?: [link]
-
moli.hu
őstag
válasz
idegen lény #59 üzenetére
pc-s jatekok a shielden se mennek. pc-s jatekok a pc-n mennek. a shield ilyenkor csak egy MEGJELENITO/monitor.
-
A.tessz
senior tag
válasz
idegen lény #57 üzenetére
Biztos nagyon megfogja, főleg, hogy olyan játékok vannak rajta a képen mint az app storeon...
Mondjuk látom vannak normálisabb játékok is rá, de ez még mindig csak egy kézi konzol nem?
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
Lehet, hogy ez jobban meg fogja érni?: [link]
-
A.tessz
senior tag
Én megvettem, semmi gond nincs vele ,régiózár a gamepad kontrollerben, jelenleg nincs is olyan játék amihez kettő gamepad( kijelzős kontroller kell) Hozzá jár a kontroller , tehát nincs is esély rá hogy ne legyen kompatibilis.
Ez alapján nem is tudom ez milyen problémát jelenthet ?
Főleg azoknak akik nem is tudják miről van szó, hogy később veszel mégegy gamepad kontrollert, minek vennél bőven elég egy, sima wii remote-al lehet multiban játszani, nem fontos hogy több gamepad kontroller legyen.[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
-
Def26
félisten
Mit potenciális vásárlót egyre messzebb taszítanak a terméküktől. Nem tudom mire jó ez, de biztos megvan az oka.
Én meg akartam venni a gépet, de most már áldom az eszem, hogy nem futottam bele megjelenéskor. Sajnálom, mert jól indult a dolog.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
idegen lény
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #47 üzenetére
[link] Neked is BUÉK!
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Nekem csak ennyi a hozzáfűzni valóm ehhez a tartalmas sz@rdobáláshoz: [link]
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
válasz
idegen lény #45 üzenetére
Én már semmiről, teljesen elvesztettem a fonalat.
A Slime draws near! Command?
-
idegen lény
őstag
Akkor viszont ez az exkluzív és legalább 8,5-es pontszámot elérő Wii-játékok listája:
Super Mario Galaxy 2, 3D Platformer 10.0 May 23, 2010
Super Smash Bros. Brawl, 3D Fighting 9.5 Mar 9, 2008
Super Mario Galaxy, 3D Platformer 9.5 Nov 12, 2007WarioWare: Smooth Moves, Party 9.1 Jan 15, 2007
The Last Story, Action Role-Playing 9.0 Aug 14, 2012
Xenoblade Chronicles, Action Role-Playing 9.0 Apr 6, 2012
World of Goo, Puzzle 9.0 Oct 13, 2008
Okami, Fantasy Action Adventure 9.0 Apr 15, 2008
No More Heroes, Beat-'Em-Up 9.0 Jan 22, 2008Super Paper Mario, 3D Platformer 8.8 Apr 9, 2007
The Legend of Zelda: Twilight Princess, Fantasy Action Adventure 8.8 Nov 19, 2006Project Zero 2: Wii Edition, Horror Action Adventure 8.5 Jun 29, 2012
Fluidity, 2D Platformer 8.5 Dec 6, 2010
Donkey Kong Country Returns, 2D Platformer 8.5 Nov 21, 2010
GoldenEye 007, Modern First-Person Shooter 8.5 Nov 2, 2010
Kirby's Epic Yarn, 2D Platformer 8.5 Oct 17, 2010
Metroid: Other M, Sci-Fi Action Adventure 8.5 Aug 31, 2010
Bit.Trip Runner, Rhythm / Music 8.5 May 17, 2010
Sin and Punishment: Star Successor, Rail Shooting 8.5 Jun 27, 2010
Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars, 2D Fighting 8.5 Jan 26, 2010
No More Heroes 2: Desperate Struggle, Beat-'Em-Up 8.5 Jan 26, 2010
New Super Mario Bros. Wii, 2D Platformer 8.5 Nov 15, 2009
Little King's Story, Real-Time Strategy 8.5 Jul 21, 2009
Punch-Out!!, Boxing 8.5 May 18, 2009
Boom Blox Bash Party, Puzzle 8.5 May 19, 2009
Mario Kart Wii, Kart Racing 8.5 Apr 27, 2008
Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure, Adventure 8.5 Oct 23, 2007
Mercury Meltdown Revolution, Puzzle 8.5 Oct 15, 2007
Metroid Prime 3: Corruption, Sci-Fi First-Person Shooter 8.5 Aug 27, 2007Ez igazán örvendetes, mert ezek szerint 29 exkluzív cím van Wii-re (Csak Wii-re, a Wii U-s exkluzívok természetesen ebben nincsenek benne!), szemben a PS3 19-ével, ha csak a legalább 8,5-es pontszámot elérő játékokat nézzük! Az ugye pont tízzel több! Akkor miről is beszélünk?
-
válasz
idegen lény #43 üzenetére
Khm. Nem attól lesz exkluzív egy játék, hogy a Sony adja ki, hanem attól, hogy más gépre nem jelenik meg, személyen kedvencem, a Valkyria Chronicles is csak PS3-ra van és SEGA játék.
-
idegen lény
őstag
Egyrészt vehetsz hozzá, ha annyira ragaszkodsz hozzá, másrészt, mint a linkekből is kiderül, nem kell hozzá. Ha kellene, akkor nyilván hozzá is adnák. Én is csak a Nintendo exkluzívokat írtam ki. A PS-nél meg nyilván nem nevezhetsz olyan játékot exkluzívnak, amit nem a Sony adott ki.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
idegen lény #41 üzenetére
És, ha én vennék egy Wii U-t örüljek, hogy a Nintendo nem csomagolt Remote Plust, mert nekem kellett volna Wii-vel rendeleznem?
Fogd fel, hogy szar az érvelésed, amíg nem tartozik a Wii U-hoz Remote Puls, addig nem tartozik a Wii U-hoz Remote Plus, mert a Wii U-hoz nem tartozik Remote Plus. Magas? A Wii U-hoz nem tartozik Remote Plus. Addig meg ne számolj vele...
Gratulálok, a PlayStation 3 exkluzívakból csak azt számolod, amit a SCE adott ki?
Na jó, én itt kapituláltam.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
idegen lény
őstag
- Lehet, hogy így van, de a Wii-s játékokat miért is akarnám azzal kezelni, kiválóak hozzá a Wii kontrollerei. Én inkább örülök, hogy olyan csomagot állítottak össze, amiben ezek nincsenek benne. Minek is venném meg kétszer ugyanazt? Éppen ezért tud egy most debütáló játékgép, vagy inkább játékgépek, ilyen olcsó lenni. A Nintendo mindig is figyelt arra, hogy az övék legyen a legolcsóbb gép, és ezért semmi feleslegeset nem szoktak beléjük zsúfolni, amik egyébként csak rontják a gépek stabilitását. Tudjuk jól, hogy egy rendszer minél bonyolultabb, annál több benne a hibalehetőség is. Hány hibás Nintendo gépről hallottál már, és mennyi PS és X-Box meghibásodásról? Hallottam olyat, hogy valaki kihúzta a PS-ből a memóriakártyát működés közben, és már ettől behalt a gép. A GameCube még azt is túlélte, ha beleöntötted a málnaszörpöt, vagy a kocsi után kötötted, esetleg fát hasogattál rajta, és utána háromszor leejtetted a tizedikről. Volt, aki kiszedte a hűtést belőle, és még ez se tette taccsra, egyszerűen kikapcsolt.
- [link]
- [link]
- Csak azért hagytam benne, mert Wii Edition.
9,5 Uncharted 2: Among Thieves
9 Uncharted 3. Drake's Deception
9 Resistance 2
9 Killzone 2
9 God of War III
9 inFamous
9 LittleBig Planet
9 LittleBig Planet 2
9 Journey8,6 Resistance: Fall of Man
8,5 Resistance 3
8,5 Killzone 3
8,5 MotorStorm: Apocalypse
8,5 Heavy Rain
8,5 Warhawk
8,5 Ratchet & Clank: A Crack in Time8 Uncharted: Drake's Fortune
8 Gran Turismo 5
8 MotorStorm: Pacific Rift
8 Heavenly Sword
8 Twisted Metal
8 Flower
8 PixelJunk: Shooter
8 Echochrome7,9 MotorStorm
7,9 MotorStorm RC7,5 inFamous 2
7,5 Ratchet & Clank: Tools of Destruction
7,5 Ratchet & Clank: Quest for Booty
7,5 StarHawk
7,5 Dead Nation
7,5 PixelJunk: Monsters7,1 flOw
7 LittleBig Planet Karting
7 Folklore
7 Ratchet & Clank: All 4 One
7 Ratchet & Clank: Full Frontal Assault6,5 PlayStation All-Stars Battle Royale
6,5 The Unfinished Swan6 White Knight Chronicles
4,5 Lair
10 Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (Valóban csúcsjáték, de a Konami készítette, nem a SCEA.)
9 Demon's Souls (Valóban nagy játék, de az Atlus Co. készítette, nem a SCEA.)
8,5 Valkyria Chronicles (A Sega készítette, nem a SCEA.)
6,5 White Knight Chronicles 2 (A D3Publisher készítette, nem a SCEA.)
6 Haze (Az Ubisoft készítette, nem a SCEA.)Akkor nézzük! Mivel én csak a legalább 8,5-es pontszámot elérő játékokat soroltam föl, (8,5 alattiakból én is összegyűjthettem volna ilyen szép nagy csokrot!), ezért természetesen a PS3-as címek közül is csak ezek versenyeznek:
Ha jól számolom, akkor az általad felsorolt PS3-as exkluzív címek között 16 ilyen van.
A Wii-s exkluzív címek között pedig 17, és akkor a Wii U-s exkluzívokat még meg sem néztem!AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
Mister_X
nagyúr
válasz
idegen lény #39 üzenetére
De minek másoltad be? Vagy a GameSpot írta a kommented? Üres kifogás ez is
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz
idegen lény #29 üzenetére
De elfáradtam már az újbóli olvasására is...
- a Wii U-hoz járó tablet (nevezzük GamePad-nek) tartalmaz mozgásérzékeléshez szükséges alkatrészeket, de ettől még nem fogod tudni azzal kezelni a Wii-s játékokat, mert nem egy Remote Plus és nem is használhatod úgy, mint a Move-ot. Innentől meg érzékelhet amit akar, majd kihasználják, de nem egy kategória az előbbiekkel.
- a keresést megtettem helyetted: a Wii U Basic még mindig 8GB háttértárral van felszerelve.
- Resident Evil 4 nem Wii exkluzív. Igen nagy fail, ha ezt sem tudod
És pár PlayStation exkluzív játék - mivel te is beraktál gyengébbeket, ezért én sem kíméllek:
* MotorStorm
* MotorStorm: Pacific Rift
* MotorStorm: Apocalypse
* MotorStorm RC
* Resistance: Fall of Man
* Resistance 2
* Resistance 3
* Killzone 2
* Killzone 3
/ vagy Killzone Trilogy (összesen három Killzone)
* God of War III
/ vagy God of War saga Collection (összesen öt God of War)
* Gran Turismo 5
* inFamous
* inFamous 2
* Heavy Rain
* Heavenly Sword
* Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
* Uncharted: Drake's Fortune
* Uncharted 2: Among Thieves
* Uncharted 3. Drake's Deception
* LittleBig Planet
* LittleBig Planet 2
* LittleBig Planet Karting
* Folklore
* Valkyria Chronicles
* White Knight Chronicles
* White Knight Chronicles 2
* Demon's Slouls
* Ratchet & Clank: A Crack in Time
* Ratchet & Clank: Tools of Destruction
* Ratchet & Clank: Quest for Booty
* Ratchet & Clank: All 4 One
* Ratchet & Clank: Full Frontal Assault
* PlayStation All-Stars Battle Royale
* Haze
* Lair
* Warhawk
* StarHawk
* Twisted Metal* Journey
* flOw
* Flower
* The Unfinished Swan
* Dead Nation
* Pixeljunk: Shooter
* Pixeljunk: Monsters
* echochromeÉs szerintem ezzel be is zárhatjuk a vitát, mert minden állításod borult, többen is megcáfoltuk.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
#52815360 #34 üzenetére
Azért a szezont a fazonnal ne keverjük már össze! Abból, hogy a fejlesztők nem tudták átportolni a játékaikat rendesen egy vadiúj (bár sok szempontból régóta létező) architektúrára, sok mindenre lehet következtetni, de egyértelműen nem vonja maga után a tényt, hogy a konzol lenne a sz@r, sőt...
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
-
válasz
#52815360 #32 üzenetére
A második pontod erős túlzás.
Harmadikhoz meg annyit, hogy igazad van, viszont engem nem zavar, hogy a Mario Kart/Tennis/Party és hasonló játékokban nem ismeretlen karakterek vannak, hanem kedvelt, népszerű figurák, nem lesz ettől rosszabb játék egyik se.
-
törölt tag
válasz
idegen lény #30 üzenetére
Nem gyalázol, csak hülyének nézel bennünket. De leirom nagyon egyszerűen hogy megértsd :
1. A wii u DRÁGÁBB mint a ps3 és x360
2. A wii u GYENGÉBB mint a ps3 és x360
3. A ps3 exkluziv cimek NEM merülnek ki abban, hogy a játékok 3/4-e márió és barátai random dolgokat csinálnak. -
Mister_X
nagyúr
válasz
idegen lény #29 üzenetére
Istenem.... nekem ehhez nagyon nincs energiám. A hozzászólásaid átláthatatlanok. Az érveléseid nem állják meg a helyüket. A játékok neve mellé minek rakod oda a fejlesztőt, a kiadót, a genre-t és a megjelenési dátumot?? És én ezekre a címekre olyan gyönyörűen fogok rákontrázni, hogy ihaj, de majd csak reggel. Addig is keress rá a Google-ben arra, hogy: Wii U Basic. Ne az árakat nézd, hanem a háttértárat. Az oldal, ahonnan idézel, kalap szart sem ér.
-
idegen lény
őstag
"A nagy, érintőképernyővel és gombokkal felszerelt "valamit" ugyanis inkább hinné az ember valamilyen kézi konzolnak vagy tablet-nek, mintsem a Wii U kontrollerének, azonban az eszköz pontosan e célt szolgálja. Az analóg karok, a különböző gombok és a 15.7 cm átmérőjű érintőképernyő (valamint a beépített mozgásérzékelők) együtt igazán egyedülálló játékélményben részesítenek bennünket, melyhez foghatóval eddig még sehol nem találkozhattunk!" Vagyis már vannak benne mozgásérzékelők. Nincs szükség hozzá másra. De működik a Wii összes irányítójával is, nem kell újat venni hozzá. A PS3-nál nincs ez a visszafele kompatibilitás, csak a játékoknál, hiszen a PS2 még nem is volt mozgásérzékelős, mellesleg a képminősége messze elmaradt a Nintendo GameCube-étól. És a Wii U lejátssza a Wii játékokat is.
Wii U GamePad (tablet irányító):
6,2 inches (15,7 centis) rezisztív érintőképernyő
beépített gyorsulásérzékelő
beépített giroszkóp
beépített geomagnetikus érzékelő
sztereó hangszórók
hangerő-szabályzó
fülhallgató-kimenet
beépített kamera és mikrofon
infravörös érzékelő és sugárzó
D-pad (keresztirányító)
jobb- és baloldali, bekattintható analóg kar
frontoldali A, B, X, Y, Start, Select Home, TV Control és Power gombok
L, Lz, R és Rz ravaszgombok
jelszinkronizáló gomb
rezgés funkció
stylus (érintőceruza)
IEEE 802.11n szabványú vezeték nélküli kapcsolat
töltőkábel
bővítmény-csatlakozó (opcionlis hardveres kiegészítők csatlakoztatásához)Nem 8 GB, hanem 4 GB beépített tárhely (belső flash memória). "A Wii U gépek 4, illetve 32GB méretű beépített flash memóriája átlagos használat mellett kényelmesen elegendő, de a Nintendo nem korlátozza be a lehetőségeket:a gép tárkapacitása SD-kártya, pendrive, illetve külső merevlemez segítségével rendkívül könnyen, egyszerűen és olcsón bővíthető!" A 40 valószínűleg úgy jött ki, hogy összeadtam a 32-t a 8-cal, ne kérdezd miért, majd elaludtam már hajnalban, olyan álmos voltam.
Valójában 40-nél sokkal több memóriát is gond nélkül el lehet érni, bár nem tudom, mit kezdesz annyival. A memória még sosem volt ilyen olcsó. A PS3 már különben is egy elavult, régi gép, nemsokára jön a PS4, meg az X-BOX 720.
A "konkurencia" szó használata arra utal, hogy érdekelt vagy a PS eladásokban. Én nem tekintem a konzolokat vetélytársaknak, még ha üzletileg azok is, de nekem anyagilag nem érdekem, hogy több Nintendót vegyenek, mint más konzolt. Sőt, anyagilag éppen az az érdekem, hogy minél több jó konzol legyen a piacon, mert lenyomják egymás árait. A konkurencia mindig árcsökkenést eredményez. Szerinted meg tudtam volna most venni a Wii-t 20 ezerért chippelve, ha csak Nintendo konzolokat lehetne kapni? Tudod mennyi lenne akkor az ára? Megfizethetetlen.
Tessék, csak néhány minőségi Wii exkluzív játék:
Metroid Prime Trilogy
Super Mario Galaxy 2, 3D Platformer 10.0 May 23, 2010
Super Smash Bros. Brawl, 3D Fighting 9.5 Mar 9, 2008
Super Mario Galaxy, 3D Platformer 9.5 Nov 12, 2007Resident Evil 4: Wii Edition, Horror Action Adventure 9.1 Jun 19, 2007
WarioWare: Smooth Moves , Party 9.1 Jan 15, 2007Xenoblade Chronicles, Action Role-Playing 9.0 Apr 6, 2012
Super Paper Mario, 3D Platformer 8.8 Apr 9, 2007
The Legend of Zelda: Twilight Princess, Fantasy Action Adventure 8.8 Nov 19, 2006Project Zero 2: Wii Edition, Horror Action Adventure 8.5 Jun 29, 2012
Fluidity, 2D Platformer 8.5 Dec 6, 2010
Donkey Kong Country Returns, 2D Platformer 8.5 Nov 21, 2010
Kirby's Epic Yarn, 2D Platformer 8.5 Oct 17, 2010
Metroid: Other M, Sci-Fi Action Adventure 8.5 Aug 31, 2010
Sin and Punishment: Star Successor, Rail Shooting 8.5 Jun 27, 2010
New Super Mario Bros. Wii, 2D Platformer 8.5 Nov 15, 2009
Punch-Out!!, Boxing 8.5 May 18, 2009
Mario Kart Wii, Kart Racing 8.5 Apr 27, 2008
Metroid Prime 3: Corruption Sci-Fi First-Person Shooter 8.5 Aug 27, 2007A Gamespot értékelése szerint, akik híresek arról, hogy nem nagyon osztogatják a nagy pontszámokat.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
#52815360 #27 üzenetére
Ban szagot érzek.
Bennem emberére talált, én sorakoztatom az érveimet, ő meg löki a hülyeségét, miközben a "háhüjevagymore?! nagyazeszejobbantuggya!" linkjeivel az én igazam támasztja aláMeg count +1, de legalább már látom, hogy leállhatok, nem vagyunk egy súlycsoport.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
idegen lény #25 üzenetére
Ismétlem: a Wii U GamePad a tablet kontroller, az van a Basic csomagban, a mezei Wii mozgásérzékelésre kihegyezett/erőltetett távirányító kontrollere nincs benne. Ahogy a "csodalámpa" (nevezzük már nevén...) sem a PS3-nál, de mutatok neked olyan csomagot is, még mindig a Wii U Basic ára alatt: [link]
A Wii U Basic (fehér gép) belső flash háttértára 8GB, a Wii U Deluxe-é (fekete gép) meg 32GB. Nem negyven. De ez ott van az általad linkelt oldalon is...
A játékokba meg ne menjünk bele, mert kinek a pap... És kit érdekel, hogy 100 PS3 játékra jut 30 Wii-s, de azok legalább nem mind rosszak? Egyébként a Sony-nál több minőségi exkluzív cím van ami minőségi. Te hány first party címet tudsz a Wii vagy a Wii U mögé sorakoztatni?
De ami bosszant, az a fanatitmusod, a konkurencia lenézése, ez mind árad a hozzászólásaidból.
Én 30.000Ft-ért vettem a saját PS3-am, elő fogok fizetni PSN Plus-ra, ahol egy év (9600Ft) alatt 43 játékot és sok kedvezményt kapok majd - ami meg kell, azt meg lemezen veszem a fizetésemből (akár használtan).
-
idegen lény
őstag
Nem mondtam, hogy csak a Nintendo képes jó játékokat létrehozni. Arányaiban kell nézni a dolgokat. A PS néhány csúcsjátéka mellett milyen irdatlan számú selejt, futószalagon gyártott kliséjáték is jelent meg? Na ugye? Nézd meg ezt az arányt a Nintendónál. Sokkal kevesebb játék, mégis sokkal kevesebb klisé. Több ötlet, több fantázia, nagyobb kreativitás. A PS vagy az X-BOX sosem lesz képes létrehozni mondjuk egy Zeldát, maximum csak valami giccses rágógumit. Mert a legfontosabb hiányzik belőlük, a lélek. Inkább csak a technológiára építenek. Amiket felsoroltál csicsás játékok, elismerem, de lélektelenek. Még a GoW-ban is néha olyan primitív a játékkezelés, ami kiábrándító, és teljesen kiesel a történetből. A többi meg vagy technikai játék, vagy pedig mindnek meg voltak az előzményei, egyik sem valami hú, de nagy ötlet. Persze néha összejön. De nézd meg mondjuk a Harry Potter utolsó részét. Megcsinálták, mert meg kellett csinálniuk. Olyan is lett.
De abban a 73 ezerben gondolom nincs benne a csodalámpa, Wii U alapcsomagban meg benne van a mozgásérzékelő. És a merevlemez kapacitása 32 GB, az összesen már 40 GB! Már hogy ne lenne a gamepad kontroller?: [link]
Ez viszont új, én meg azt hittem, hogy ez egy kézi konzol is. Mintha ezt olvastam volna róla. Így már valóban más az árfekvése.
Az hol éri meg, hogy a fél fizetésedet játékokra költöd? Jó, a GameCube-ot én se chippeltettem, de a Wii-t már így kaptam meg 20 ezerért. Szerintem nagyon jó vétel volt, még ha használt is. Ki bírja megfizetni a csillagászati játékárakat?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
idegen lény #21 üzenetére
Syntax Error. Exterminate. Exterminate. Exterminate. Exte...
Na, akkor haladjunk sorban:
- Legszínvonalasabb játékok? Tényleg a Nintendo gyártotta az Unchartedeket, a God of War III-at, a Metal Gear Solid 4-et, a Killzone 2-t és 3-at, a Resistance trilógiát, és még a Gran Turismo 5-öt is? Wow, ne bassz már szájba(Rá akarok világítani, hogy vedd le a szemellenzőt és nézz körül - nem csak a Nintendo gyárt jó játékokat)
- Egy 8GB-os Wii U Basic Pack 83.000Ft és nem jár mellé semmi extra. Egy 500GB-os PS3 SuperSlim, amihez adnak egy Uncharted 3-at és Gran Turismo 5-öt (semmi különös, csak két kiváló játék), hozzád vágnak 73.000Ft-ért. Kettes vagyok matekból, de nekem a Wii U már drágábbnak tűnik, a mezei 12GB-os SuperSlim (ami ugye már 50%-kal nagyobb tárhellyel rendelkezik) meg 30.000Ft-tal olcsóbb.
- Lehet összetöröm a lelki világodat, de a Wii U mellé nem jár Remote Plus kontroller, a GamePad meg már nem táwiirányitó - a Move meg olcsóbb.
- A Wii U GamePad-et nem viszed magaddal sehova, muszáj a konzol környezetében lennie (azaz ameddig veszi stabilan a jelet tőle), az nem kézikonzol.
- PS3-at nem lehet "cipelni" (gondolom egy "h" lemaradt), de ép eszű ember nem bassza el ilyennel a gépét - megéri tisztán hagyni."Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
moli.hu
őstag
válasz
idegen lény #18 üzenetére
nem.
-
törölt tag
válasz
idegen lény #21 üzenetére
Szépen leirtad, kár hogy semmi sem igaz belőle
-
idegen lény
őstag
válasz
RetepNyaraB #20 üzenetére
Az tény, hogy a legszínvonalasabb játékokat mindig is a Nintendo gyárában főzték ki, ezen kár is vitatkozni. A Wii U pedig hozza ugyanazt a minőséget, mint a PS3, ami szerintem még mindig csúcsgépnek minősül. Csak sokkal olcsóbban, mint az. Ugye nem kell hozzá megvenni azt az idióta PS3-as zseblámpát sem, és a Wii szenzorával is működik, de még az sem kell hozzá, mert a kontrollerbe is be van építve szenzor. A játékok viszont tényleg drágák rá, de talán a PS3-ra nem azok? Persze azt lehet cipelni.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
idegen lény #19 üzenetére
most ezt a "csúcsgép, csúcsjátékokkal" történetet had' ne kezdjük boncolgatni, de azért vizsgáld meg magadtól, mit írtál le
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
idegen lény
őstag
válasz
idegen lény #18 üzenetére
Úgyhogy két csúcsgépet kapsz egy áráért, egy konzolt és egy kézit csúcsjátékokkal, elég jó üzlet. Pláne, hogy semmivel sem kerül többe, mint az előző generáció, valójában sokkal olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Ateszzero #16 üzenetére
Igen esélyes hogy kínában/koreában veszem mivel szállítással együtt is versenyképesebbek az ebayes árak számos esetben. Valószínű (99%) hogy a szürke importos periféria árusok miatt van ez az egész, Wii, Xbox, Ps kontrollerek gyakran olcsóbban beszerezhetőek ebayről mint helyi boltból.
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
Mister_X
nagyúr
Mint ha visszamentem volna az időben: csak ki kellene cserélni a hozzászólások dátumozását a
hozzászólások többségénberöfögéseken és le is lehetne satírozni a konzol nevéből az U-t..."Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
idegen lény #8 üzenetére
Elment az eszük végképp, remélem becsődölnek a kretén fejlesztésükkel együtt
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Meridian
senior tag
Jó ezt tudni, ezek után KIZÁRT, hogy ilyen konzolt vegyek...
-
moli.hu
őstag
jol gondolom, hogy ez csak a gamepad-re igaz, tehat a "kontrollek"re nem? mert akkor a cikk hibas. tobb helyen is.
-
-
McDog
aktív tag
'Viszont ha egyszer eljutunk oda, hogy szükségünk lesz egy új/másik kontrollerre, akkor nagyon figyeljünk oda vásárláskor, hiszen még ha használni is tudjuk új szerzeményünket a régi géppel, az első firmware frissítésnél kénytelenek leszünk még egyet vásárolni.'
Na ezzel pont az ellentétét érik el nemhogy még egyet, hanem egyet sem vesz az ember...
-
idegen lény
őstag
Wii jUj
-
zooole
senior tag
Pont annál a konzolnál, aminél rengeteg jó ázsiai játék van, eljátsszák ezt a régiózáras marhaságot. Sony már 10 éve elhagyta, de nekik és az MS-nek csinálni kell, persze.
-
big-J
őstag
Hálisten a Sony nem húz ilyeneket, az Vita -val első naptól az olcsóbb usa régióba vagyok.
-
Angel1981
veterán
Éljen!
-
ezt most minek? Játszani akarnak Ubisoft féle: hogy szivassuk meg jobban a játékosokat az ostoba ötletekkel játékot? Mert nem tőlük kéne példát venni....
All→M8
-
Ez az egész régiózáras történet undorító... régen talán még volt értelme a különböző szabványok (pal, ntsc) miatt, de manapság már csak jogi szempontok miatt van, azon meg lehetne változtatni, de ezek szerint nincs érdekükben...
-
DeSanto
őstag
Ez a wii u egy katasztrófa.
Miért kellett ezt így elcseszni? Nem lett volna elég egy mai kornak megfelelő gép ugyan azokkal a perifériákkal mint az előző generáció?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Nem csak a játékokat, hanem a perifériák operációs rendszereit is régiózárral látta el a Nintendo, így idegen kontrollerrel nem lehet frissíteni azokat.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Könyvajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Óra topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xbox series kontrollerek!
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest