2019. augusztus 25., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) moli.hu


moli.hu
(őstag)

kivancsi vagyok, hogy ezen bukik-e a nintendo. mert meg az se biztos..

(#2) Zirowe


Zirowe
(nagyúr)

Számomra az a furcsa egyébként, hogy egyes helyeken eddig is elég jó árakon lehetett kapni a régi eredetit (nem itthon trükközéssel).

Én azt hiszem 120€-ért vettem két éve (persze, tudom, ez nem 100$, de legalább teljes értékű a cucc), de láttam már 100€ körül is gamestopnál, az is a régi volt, nem a family, biztos usában is voltak folyamatos akciók.

Gyerkőcök amúgy biztos inkább az új és menőbb wii u után fognak sírni. ;]

[ Szerkesztve ]

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#3) Mister_X válasza Zirowe (#2) üzenetére


Mister_X
(nagyúr)

"Anyuuu, a Máriónak szendvicsdoboz víje van, én is olyat akaroook!!" ;]

És igen, akciózva is lehet 100€-ét fogni. Sőt, idehaza annyiért kapni és a dollárt 1:1-be váltják juróra. Ez meg ugye ki van herélve. Zeldázni mondjuk tökéletes és eddig is offline partikon hódíott. Ki tudja...

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake." --- A warezt tiltja a bushido.

(#4) gegory


gegory
(tag)

Azért kiváncsi lennék a üzleti háttere. Miért pont Kanada? Lehet, hogy nem tudtak eleget gyártani vagy helyben készül és Amcsi kormány munkahelyteremtő programjának része ez is?

Gegory

(#5) Zirowe válasza gegory (#4) üzenetére


Zirowe
(nagyúr)

Kanada még nem usa. :U

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#6) kovsol


kovsol
(félisten)

Csinálhatták volna piros-fehér színre és akkor már nemzeti színű lenne :) Bár mondjuk a jégkorong mezükben is van fekete szín. :D

May the Force be with you - facebook.com/KovsolPhoto

(#7) Dr.F.E.R.I.


Dr.F.E.R.I.
(addikt)

Megértem, ha fejlődő országba megy, de É-Amerikában nem látom sok értelmét. Ennyi pénzért már az eredetit is meg lehet kapni pár helyen.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#8) Kvelstadt


Kvelstadt
(veterán)

én sem értem miért pont kanada, miért csak kanada? meg még ha rá is kap a nép akkor nem logikus lenn mindenhol árulni pont karácsony előtt?

"Én jókor dodgeolok, a boss üt roszkor!"

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.