Hirdetés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- Tíz éve jelent meg a Bloodborne
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Dune Awakening - Arrakis hangjai: Kulisszák mögötti videót kaptunk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
bishoplogan
senior tag
válasz
mongoose123 #17 üzenetére
Majd a második részben... hiszen az ott kell majd folytatódjon, ami remélhetőleg sokkal nagyobb bejárható területtel fog rendelkezni.
-
mongoose123
aktív tag
batman felhagyott gotham city védelmezésével? biztos túl nagy neki
-
cintula187
addikt
Az mitől lehet, hogy a demót nem tudom játszani mert hányingerem van annyira pörög-forog a kamera.
-
Ari18
őstag
Sosem szerettem a batmant de a video alapján ígéretes.
-
Djuree
félisten
isteni gém. végigtoltam nagyon tetszett. nekem év játéka. most csinálom a challengeket, van még benne végigjátszás után is tartalom rendesen. 99%-ra tenném a gémet, minden tökéletes benne. látványos harcok, jó logikai feladványok, jó kütyük, fejleszthető karakter. még egy kicsit több fejlesztési lehetőség lehetett volna, de ez már csak szőrszálhasogatás. mindenki vegye meg, kötelező! várjuk a 2. részt, még rengeteg tartalom van a batman univerzumban.
-
ughhh
senior tag
Luke Skywalker kicsit meghízott
-
Nagyon kellemes meglepetés lett a játék, legalábbis a demó alapján, meg amiket láttam róla videókból.
Pedig én már vártam, hogy kap kemény 70 max 80%-ot, erre GT review-ban is dícsérik nagyon! -
nemethati
senior tag
Nagyon jó lesz, én is várom már! Most szedem a demóját.
Jól értettem hogy Joker-el csak PS3-asok játszhatnak majd -
gixivo
tag
Ez ki fog jönni PC-re?
-
AXisBOLD
addikt
nagyon szép a grafikája. de a játékélmény ettől még nem lesz 10csillagos. remélem vannak benne jó ötletek.
-
_balázs_
csendes tag
Nekem a demo nagyon tetszett.Remélem ez a szájbarágós téma ,hogy mit-mikor kell használni csak az elején lesz, amíg beletanul az ember.
-
aram01
nagyúr
Nagyon nyomják,nagyon
Új hozzászólás Aktív témák
gp Újabb kampány a Batman Arkham Asylumról.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest