Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mana86

    tag

    Ohh, majd elfelejtettem. Most, hogy ezt sikerült megoldanom már erősen zavarja és bántja a kicsi szemem az alábbi dolog. ( Valamiért ilyenek a génjeim, hogy mindig egyre és egyre mélyebbre szeretnék ásni és egyre többet szeretnék kihozni a dolgokból. )

    Most minden kölcsönzött film 1-1 mappában található. Minden filmhez tartozik jellemzően egy .nfo , sok esetben egy .srt file és persze a most már szépen leszedett .metathumb és .xml fileok. Ezek az alapok. Ugye jár még a film mellé egy \sample könyvtár, némely esetekben egy \sub könyvtár, stb stb... Gondolom ezt senkinek sem kell bemutatni mert jellemzően egy helyről szoktunk kölcsönözni.

    A meta adatok meg úgy igazán szépek ha ugyebár a film file-ján állsz a kis kockával. Így annyira nem süti a dolog, hogy ahogy lépegetek a filmek közt, csak a borító jelenik meg.
    Most kicsit hangosan gondolkodom, de véleményem szerint 2 opció lehetséges. Az egyik opció, hogy rá kéne húzni a meta adatokat a mappára, hogy a "mappára állva" ugyan azt mutassa mint ha a film fileon állnék és váltsa a hátteret, tolja ki a tartalmat, stb...
    A másik alternatíva (ami véleményem szerint kivitelezhetőbb), hogy minden egyes filmet a hozzá tartozó file-okkal együtt egy mappába kéne beönteni és semmi almappa. Így viszont az lenne a probléma, hogy a \sample könyvtárakat ki kéne kukáznom és ezentúl figyelni rá, hogy azokat ne kölcsönözzem ki.

    Csinált már ilyet valaki? Van tapasztalata vagy ötlete valakinek merre induljak? :U

Új hozzászólás Aktív témák